Веселка от "Фермата" събра погледите, тренира като Роки СНИМКА

Веселка от "Фермата" събра погледите, тренира като Роки СНИМКА

Първата жена победител във "Фермата" - шампионката от шестия сезон Веселка, събра очите на мъжете в риалитито дни преди големия финал за 100 000 лева на 10 декември. Многодетната майка разтресе стопанството с боксови удари в стил Роки и, подобно на героя от едноименната боксова драма, респектира конкурентите си с перфектен десен прав.

Вместо да излее гнева си над някой от съфермерите си, бившата конярка от село Борима закачи чувал под дървения навес и започна да го налага безжалостно. Тя призна, че с всеки удар изкарва негативните емоции, които са се натрупали в нея и повече не може да държи в себе си.

Ето кои са първите финалисти във "Фермата" СНИМКИ

„Веси си взима успокоителното не като хапче, не като ампула, ами като бой до полуда върху чувала със слама, който е нейният въображаем враг“, обяви с усмивка хребарят Финци, докато следеше бързите и мощни удари на участничката. „Гледайте „Роки 7“! Веска е Силвестър Сталоун на „Фермата“! Работи само с дясната ръка!“, включи се като спортен коментатор и агрономът Иван.

Освен че е една от най-силните жени в риалитито, Веселка е и сред тазгодишните финалистки заедно с гимнастичката Валерия и хандбалистката Камелия. Скоро ще станат ясни имената и на тримата мъже, които ще се борят за тлъстия чек./show.blitz.bg

Коментирай

Димитър

Димитър 08.12.2022 16:23

Отвратителни предавания.