Ето кои са първите финалисти във "Фермата" СНИМКИ

Ето кои са първите финалисти във "Фермата" СНИМКИ

След три месеца на тежки битки, жестоки лишения и силни емоции, вече е ясно кои са първите сигурни финалисти във "Фермата". До последната права преди всички стигнаха две силни жени - шампионката от петия сезон на предаването, многодетната майка Веселка и участничката в третото издание, гимнастичката Валерия.

Скоро ще стане ясно коя ще бъде третата жена, която ще се присъедини към тях и на 10 декември ще се бори за голямата награда от 100 000 лева - учителката Нина или хандбалистката и победителка в четири дуела на Арената Камелия. Двете влязоха в битка за оцеляване във вторник, която ще приключи в сряда.

Жестока сеч на участници стартира във "Фермата" СНИМКИ

Междувременно един от най-силните, стабилни и харесвани участници във „Фермата“ - строителят и бивш спортист Калин, отпадна дни преди финала, сразен от шампиона в третия сезон на „Фермата“, пчеларят Яни.

След безапелационната му победата, освен него, в стопанството останаха още трима мъже - агрономът Иван и двамата хлебари, Финци и Чавдар. „Скалпът“ на един от тях обаче ще падне в последната, драматична седмица от предаването, защото на финала могат да отидат само трима мъже./show.blitz.bg

Коментирай

Диди

Диди 07.12.2022 12:42

Валерия въобще не заслужава да е на финал.Отвратителна глезла,заради нея си отиде Генчо.Противно същество.

Георги

Георги 07.12.2022 12:44

Валерия вън от фермата,тази лицемерка и нагаждачка.Нищо хубаво не показа,само лиготои.

Зрител

Зрител 07.12.2022 14:56

Валерия най не заслужава да е на финал. Абсолютно нищо не показа.