Валерия и "Ергенът" Евгени шокираха всички: вече са...

Валерия и "Ергенът" Евгени шокираха всички: вече са...

Евгени Генчев и Валерия Георгиева, които станаха популярни покрай риалити формата "Ергенът", май не само, че още са заедно, напук на слуховете, че всичко е било за пред камерата, но и предприеха нова, много важна крачка в отношенията си.

Двамата вече живеят заедно и мнозина предполагат, че до Нова година вероятно ще съобщят и друга хубава новина. От две седмици насам защитничката на животни и пианистът делят един дом в Пловдив по предложение на Евгени, който е от доста заможно семейство и може да осигури достатъчно охолен живот на жена си.

Валерия от "Ергенът" потъна в скръб, загуби... СНИМКИ

За момента двамата живеят в палата на родителите на Евгени, но са на отделен етаж. И по-любопитното в случая, за което вероятно тепърва ще валят потвърждения, е в какви ли отношения са Валерия и Светла Генчева, майката на Евгени, към днешна дата, при все, че по време на шоуто между двете се усетиха явни искри на напрежение.

И за да е изненадата пълна, наскоро Валерия споделила, че изобщо не ревнува половинката си. "Изобщо не ме интересува къде ходи Евгени и кога ще се прибира", казвала тя, придавайки си вид на много уверена и демократична жена. Самият Евгени пък, в интервю, на същия въпрос, потвърждава казаното с добавката, че Валерия дори не го разпитва какво е правил и с кого, когато не са заедно, пише Crimesbg.com.

Заляха Валерия от "Ергенът" с мощна критика: Тя избухна и обяви, че ще...

Според информациите обаче, Евгени вече много искал да има деца, но на какво мнение е евентуалната бъдеща майка Валерия, тепърва ще става ясно./show.blitz.bg

Коментирай

Че за какво

Че за какво 14.11.2023 13:31

Да го пита? Паднала си на п.тката.

Рррррр

Рррррр 14.11.2023 14:01

Две орки се събрали,ай хафте.

ЛордЪ МинчевЪ

ЛордЪ МинчевЪ 14.11.2023 15:41

Гадна нацистка укроблядка, така да зароби хубавия човек Евгени, нищо че той е от нашите де .....

Хехоо

Хехоо 14.11.2023 17:41

Айде шоу да има, че съм много влюбена в мангалу, а помиярчетата не ме ранат и не ми купуват къщички

Хахо

Хахо 14.11.2023 19:53

Момчето е гей, защо го тормозите

Наблюдател

Наблюдател 19.11.2023 11:32

Нещо много му е тъжен погледът на Ергена....