Уволниха Петканова от "Гласът на България", мястото й ще заеме... СНИМКА

Уволниха Петканова от "Гласът на България", мястото й ще заеме... СНИМКА

Александра Петканова е изхвърлена от екипа на "Гласът на България", а вероятно в това решение се е намесил бившият й съпруг Даниел Петканов, който е част от екипа на bTV като водещ на "България търси талант".

Мястото на моделката е дадено на една певица, която от година се изявява в друго шоу на същата медия. 

Атрактивната, очарователна и винаги усмихната Прея се присъединява към лицата в предстоящия сезон на „Гласът на България“ и ще бъде новият водещ на „Гласът зад кадър“.  Музикант, певица, текстописец и аранжор, тя определено ще плува „в свои води“ в новата си роля на V-репортер.

“Аз съм истински фен на предаването, следя го и нямам търпение да се потопя в магията „Гласът на България“. Това е една от най-позитивните телевизионни продукции въобще и благодаря на bTV за възможността да се докосна до нея“, споделя вълнението си Прея.

„Влизам с широка усмивка и нагласата, че ще е много приятно, весело и забавно - за всички пред микрофона на V-репортера, за мен и за зрителите, разбира се“, добавя тя.

Певицата, която е много активна в социалните мрежи и има хиляди последователи в тях, поема щафетата от Алекс Петканова и с бодра, музикална стъпка ще влезе зад кулисите на „Гласът на България“. Шармантната изпълнителка добре познава пътя, по който тепърва тръгват участниците в музикалното шоу на bTV и определено ще се чувства на място и полезна за всички тях.

Новият, девети сезон на „Гласът на България“ ще бъде в ефира на bTV тази есен, а снимките за него предстоят. Звездните треньори, които ще търсят новия „глас на България“ са ясни – Галена, която изведе Петя Панева до победата в последния сезон, DARA, Любо Киров и Иван Лечев. Със сигурност, четиримата обмислят и ще заложат на нови стратегии за победа тази есен, а коя от тях ще е печелившата зрителите на bTV ще разберат съвсем скоро. Водещ на шоуто и тази година ще бъде музикантът, продуцент и актьор – Иван Тишев./show.blitz.bg

Коментирай

Коце

Коце 18.05.2022 13:19

По голяма пародия не бях виждал в бтв

ха ха Хо

ха ха Хо 18.05.2022 17:41

Тук важи обратното на ...от трън та на глог,че по-висок.Заменят високата хубава Александра за трътлестия трънак Прея.

Алито от София

Алито от София 19.05.2022 9:51

Еееее благодаря ви, една много хубава новина, този изкривен нагъл скелет, въобще не е за такива предавания, е Прея си много добро момиче, не се дуе, екзотична със усмивка от 32 зъба, може и да го гледаме малко

Tilchopanev1955@abv.bg

[email protected] 19.05.2022 20:26

алекса,в,,България,търси талант''.ТИЯ ПРОДУЦЕНТИ,ДОБРЕ ЛИ СА?ТО БИВА ПОДПИРАНЕ,БИВА,НО ЦЯЛ ВОЛ ЗА МЕЗЕ,КЕ Й ПРИСЕДНЕ.ПОСЛЕ,ЩО ШОУТО,НЕМА РЕЙТИНГ.КАК ДА ИМА?

йокин

йокин 19.05.2022 20:27

ДА НЕ Е ШЕСТНАЙСТИ РАЗРЯД,ПО ПРАВЕНЕ,НА СВИРКИ?

Знаеща

Знаеща 20.05.2022 18:04

Тази свиня и тук се навря

Рада

Рада 30.07.2022 15:58

Заради тая съвсем няма да го гледам.