logo

Търсят проститутки за „Откраднат живот“

Търсят проститутки за „Откраднат живот“

Екипът на сериала „Откраднат живот“ издирва спешно проститутки. Кастинг агенцията, която подбира участниците, пусна обява във Фейсбук за набирането на млади и красиви момичета, които няма да се притесняват да играят „леки жени“ в медицинската поредица.

Заедно с тях бяха публикувани и другите свободни позиции за ролите в 10-ия сезон, но желаещите да бъдат жрици най-бързо се намериха и няколко часа по-късно офертата бе изтрита.

Звезда от "Откраднат живот" се съблече гола на плажа СНИМКА 18+

„Ако някой иска да уплътни времето си и иска да бъде статист с роля "барман” в кафето на игралната болница на сериала "Откраднат живот", може да заяви своето участие. Снимките обикновено са в рамките на 2-3 часа.

Предимството е, че ще може да участва винаги, когато има сцена в кафето. Мястото е 1, така че очакваме желаещ да пише на лично съобщение“, пишат в най-новата обява на страницата на кастинг агенцията. Освен това те търсят и мъж около 40 г. „който има артистични умения и не се притеснява да играе всякаква роля“, пише „Телеграф“.

„За кастинг за гей роля ли става въпрос? Толкова ли не можете да го напишете в прав текст, ако е така", коментират зрителите.

За заснемането на следващите епизоди в „Откраднат живот" записват и за специални масовки с реплики за следните роли: 30-годишна пациентка, две мацки на 26-32 г. и на 35-42 г., 55-годишен пациент, полицай задължително без брада, следовател да има костюм, рехабилитатор, сервитьор и буйстващ пациент 35-45 г.

„Желаещите да изпратят своя актуална снимка и телефон за връзка и да отбележат за коя от ролите кандидатстват", отбелязват още в обявата./show.blitz.bg