Тримата ергени се събраха, Алек го отнесе с жесток хейт СНИМКА

Тримата ергени се събраха, Алек го отнесе с жесток хейт СНИМКА

Тримата ергени се събраха на общо парти и позираха за обща снимка. Това е първа медийна поява на Алек Младенов след резила, който спретна на финала на шоуто и остави две жени с трайни отпечатъци на разочарование и гняв към силния пол. 

Най-накрая бизнесменът е решил да се покаже на светло, но появата му предизвика само подигравателни коментари. А изглежда и останалите двама ергени недолюбват наследника си в шоуто. 

Алек се оказа пъзлъо, който няма доблестта да се изправи пред жените, които заблуждава цели два месеца и в лицата им да каже какво решение е взел. Грешният подход бе осъден от останалите двама ергени - Виктор Стоянов и Евгени Генчев. Но все пак тримата позират за общ кадър, като специално първият ерген не е особено щастлив да застане рамо до рамо до последният. 

Това е първата публична среща на тримата главни герои в сезоните до момента на популярното романтично риалити. Снимките им предизвикаха огромен интерес в социалните мрежи и почти веднага започна спор кой от всички е в крайна сметка топ ергенът.

„Майката на Алек с него ли е дошла?”, „Алек е там, защото майка му го е пуснала”, "Алек е пристанал на Ерген 1 и 2", "Двама мъже и половина", "Това е обложката на новия български филм "Последният ергенски запой", "Алек, защо без мама, всичко наред ли е", "Мъжът в най-ляво,Мъжът в най-дясно и…Чакайте…Момчето в средата,къде е жената на живота ти?! Недопустимо е", са само малка част от подигравателните коментари, които са насочени към последния ерген. 

Зрителите на шоуто са единодушни, че Виктор Стоянов се връзва най-добре с идеята на шоуто и е бил най-приятен за гледане./show.blitz.bg

Коментирай