logo

Топ охранител скочи на "Мис Силикон" във "Фермата" и я... СНИМКА

Топ охранител скочи на "Мис Силикон" във "Фермата" и я... СНИМКА

Успехът на Мариана Маринова като огранизатор на "Мис Силикон" я превърна в обект на подигравки сред сиромасите във "Фермата: Нов свят".

Хвалбата на бившата "Мисис България", че участва в няколко международни проекта, накара топ охранителят Венцислав Димитров да избухне в разговор с филоложката Дана, която се бори за голямата награда от 100 000 лв. с дъщеря си Велислава.

Побойникът Иван Милин от "Фермата" се изфука с... СНИМКА

За 11 дни в шоуто Венцислав захапа на няколко пъти съседката си от отбора на чорбаджиите, като една от репиликите му - "Тая силиконка все едно знае как се пере, толкова й е акълът", намери място върху лист на стената на разединението между двете стопанства.

"От една страна ми се напълни душата като я чух. Викам си - ето, това младо момиче има шанс да се развива в световен мащаб!". И след това си задавам въпроса "Добре де, въз основа на какво?". Че си победил в един конкурс за силикон!

Шок във "Фермата"! Иван Милин удари шамар на... СНИМКА

Не можеш да градиш успеха си в живота на физическите си данни!", разлюти се бившият служител на МВР.

Тирадата по адрес на Мариана Маринова бе кулминация на темата за емигрантството, която с Дана бяха подхванали, докато строяха сиромашкия обор.

На прага на 50-те Венцислав е на път да хване самолета за Англия и да работи във фабрика за капачки за буркани заради невъзможността да предава знанията си в сферата на сигурността тук.

И Саня Борисова изду джуки! СНИМКИ

Преди три години той губи всичко – високата си заплата като шеф на охраната на холдинг, жената, която обича, и майка си. Остава на улицата с близо четвърт милион кредити.

"Позициите, които аз съм заемал на това ниво, са разпределени между четирима души в цялата държава. Ако реша да се хвана като охрана някъде за 1000 лв, винаги мога да го направя, но аз съм тръгнал към Терминал 1 на дърти години, което ми е супер обидно", призна бившият полицай.

Саня Борисова: Уча се от грешките си и продължавам напред!

Учителката Дана, която изкарва хляба си като чистачка в Германия, а по образование е филолог, го контрира:

"Защо да е обидно да искаш да живееш достойно? И аз трябва да съм в класната стая, но вместо това мия стълби.

Нашенец заряза порнозвездана Джесика Блу заради "Фермата"! СНИМКА 18+

Абсолютно окей съм да си мия стълбите, след като после мога да заведа детето си на кино няколко пъти седмично, на екскурзия, да види места, които ако бяхме останали в България, никога нямаше да види!"./show.blitz.bg

Коментирай