Тита изкопира Галена и я попиляха в мрежата СНИМКИ

Тита изкопира Галена и я попиляха в мрежата СНИМКИ

Тийнсензацията Тита се оказа голям фен и последовател на колежката си от фолка Галена. Антилопата реши да изкопира облеклото на пайнерката и то точно за старта на шоуто "Звездите в нас", където е жури заедно със Софи Маринова, Виктор Калев и Дони. 

Тита се появи с клин, който вече сме виждали на краката на Галена, но в различен цвят. 

На старта на новото музикално шоу Тита се появи с долнище, което Галена изтърка от носене цяло лято по нощните клубове. "Дали Тита е допуснала този моден гаф или се дължи на непрофесионализма на стилистите на шоуто?! Смешно е, все едно няма с какво друго да я облекат", възмущават се в мрежата. 

Изпълнителката на хита "Антилопа" отнесе критики и относно журирането в шоуто. Зрителите я определят като "гола вода" и категорично заявяват, че мястото й не е там. Цялото жури вбеси зрителите с решението си да отстрани "Отбор Лили Иванова", които безспорно бяха най-добри сред останалите. Вместо това позволиха на "Отбор Софи Маринова" да продължи напред в състезанието, а от коментарите в мрежата става ясно, че именно тези изпълнителки най-слабо са се харесали на зрителите пред малкия екран.

Възмутени зрители си обещават, че дават шанс на предаването и журито още един епизод, но ако продължават да се държат непрофесионално ще зачеркнат шоуто и няма да си правят труда да го гледат повече./show.blitz.bg

Коментирай

123

123 13.09.2022 13:52

КОРВА

ПАЩОВА

ПАЩОВА 13.09.2022 14:22

И двете ще ги пълня като агънца!

Да не е

Да не е 13.09.2022 19:46

правила свирки от ваната на някакво жалко уйче?

Грубер

Грубер 15.09.2022 3:14

Горе на снимката три жени се хванали за ръка и четвъртият скенджъл вика "Ура, аз не съм с тях".

Ссссс

Ссссс 15.09.2022 14:47

Що ли ми се струва,че клина на Галена няма нищо с клина на Тита