Тази известна двойка се похвали, че ще стават родители СНИМКИ

Тази известна двойка се похвали, че ще стават родители СНИМКИ

Бяхме свикнали в последните години готините новини, свързани с инфлуенсъри и реалити герои да ге научаваме около празниците.

Сега обаче беше доста скромно - едно звездно бебе (това на Поля и Митко от "Един за друг") и един годеж (на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева).

Е, добре, че бяха Стела и Сандев, за да отсрамят инфлуенсърската гилдия.

Защото двамата обявиха, че ще стават родители! Направиха го в емоционално видео в канала на Стела в YouTube, както и с публикации в Instagram, където показаха и снимки от ехографа, пише vbox7.com.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella (@stela.pavlova)

Всичко започнало през октомври, когато Стела забелязала, че има закъснение в цикъла. Нейната братовчедка настояла да си направи тест и той се оказал положителен. Това не било твърде изненадващо, тъй като двамата със Сандев тъкмо били решили, че искат да имат свое дете и от месец правили опити. 

Забележителното в случая е, че Стела успяла да опази тайната от половинката си цели 2 седмици в търсене на най-подходящия момент и начин, за да му съобщи. Накрая го направила, като му връчила кутия за обувки, в която имало обаче бебешки такива, както и положителния тест.

И двамата са категорични, че все още не осъзнават напълно какво им се случва, но са изключително щастливи. Терминът на Стела е 27 юни, а към момента тя е в средата на четвъртия месец от бременността. Качила е около 3 кг., а коремчето започва да ѝ личи.

Влогърите вече са съобщили на най-близките си, че ще стават родители, а пола на бебето все още не се знае.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella (@stela.pavlova)

Стела и Сандев се събраха отново тази година. Дълго време обаче подновената им връзка беше тайна. Обявиха събирането си в специално видео, като не определиха раздялата им като грешка, а като един период на поуки и ценни уроци. Двамата осъзнали, че са един за друг, а сега любовта им била дори още по-силна./show.blitz.bg

Коментирай

Стига де !

Стига де ! 03.01.2023 21:59

Кой ли се интересува от всичко това...?!

Знаеща

Знаеща 03.01.2023 22:19

Тия пък кои са...

Киро Промяната

Киро Промяната 04.01.2023 1:15

има ли снимка в момента на изпразването?

ха ха Хо

ха ха Хо 05.01.2023 10:58

Поредните световни неизвестни безполезници натрапващи животеца си в интернет пространството.