Такова подсказване в "Стани богат" не е било, Билалов шокира: Няма да ти маркирам отговора!

Такова подсказване в "Стани богат" не е било, Билалов шокира: Няма да ти маркирам отговора!

Поредният участник, който изуми водещия Михаил Билалов седна на стола на богатството в "Стани богат". Става дума за специалиста по стратегическо планиране Петър Георгиев, който се занимава със зарядни станции за електромобили, интересува се от геополитика и е сертифициран зитолог.

За всеобщо изумление той се препъна на въпрос още за 200 лева и накара Билалов да направи нещо, което никога не е правил - да откаже да маркира отговора му и така да му предотврати чудовищна издънка.

Надежда събра погледа на Билалов в "Стани богат" и...

Въпросът, който затрудни Георгиев, бе: Кой хазартен термин се използва като синоним на твърде голям риск?, с опции Вабанк, Блъф, Джакпот и Флоп. Петър заложи на "Блъф" с обяснението, че е играл покер, и същиса водещия. Билалов откровено му намекна, че бърка, но експертът в науката за бирата държеше на своето, което окончателно извади от равновесие Билалов, който изстреля:

"Няма да маркирам този отговор, ако искаш подай заявление срещу мен"!

Билалов с ексклузивна новина на старта на "Стани богат", задава се революционна промяна

По негово настояване играчът ползва жокер "Помощ от приятел" и като такъв се изяви неговият приятел Тенимир, който беше в студиото със съпругата на Петър – Елица. Тенимир посочи правилния отговор "Вабанк", а Петър му отвърна с усмивка: "Нямам представа какво означава вабанк", но в крайна сметка продължи напред.

Впоследствие той спечели първа сигурна сума от 500 лева и утре ще има възможност да увеличи печалбата си. А учудващото му невежество доведе до неодобрителни коментари в мрежата, като един от тях гласеше: "Гола вода, добре че Билалов му помогна да продължи напред."/show.blitz.bg

Коментирай

Primus

Primus 26.09.2023 22:18

Вече всички са такива, готови за дупетати!

Избягал

Избягал 27.09.2023 23:37

такива малоумници като това хьомненце са една от причините да се махна. Живете си сами, дебили, плащайте си сами данъците и пенсиите, аз няма да работя за олигофрени.

Защо?

Защо? 27.09.2023 23:49

не му маркира отговора? Това е игра все пак. Хазартна игра, при това. Кьорав карти не играе.

Дечо

Дечо 28.09.2023 4:07

Специалист ха ха ха по стратегическо планиране ха ха ха !!!!! В коя фирма работи че никога повече да не си купувам от нея ? Мъкааааааааа

Фънки

Фънки 28.09.2023 6:20

поредният тъпак със самочуствие