Билалов с ексклузивна новина на старта на "Стани богат", задава се революционна промяна

Билалов с ексклузивна новина на старта на "Стани богат", задава се революционна промяна

След изключителния старт на новия сезон на "Стани богат" със специалната детска седмица в началото на септември, този понеделник, 11 септември, в 18:00 ч. по bTV феновете на любимата телевизионна игра за знание в света ще станат свидетели на революционна и ексклузивна промяна.

Чисто нов жокер - „Помощ от приятел в студиото“ ще влезе с пълна сила в играта и ще замени досегашния „Помощ от публиката“. Така от понеделник трите жокера в "Стани богат" са: „Помощ от приятел в студиото“, „50:50“ и „Обади се на приятел“.

„Започваме с една ексклузивна новина – от днес в шоуто имаме чисто нов жокер! И не, няма да подсказвам аз, а близък приятел на играча. Всеки, който сяда на стола срещу мен, има право на подкрепление. Неговият човек е в публиката и ще се включи във важен момент от играта“. С тези думи водещият Михаил Билалов ще приветства участниците в студиото и зрителите пред екраните и ще представи ясно и нагледно новия жокер „Помощ от приятел в студиото“. 

А новият жокер ще влезе в играта буквално веднага и още в първия епизод ще стане ясно, че той може да бъде и „нож с две остриета“.

Първият участник, който ще се възползва от новата екстра, е Стефан Михайлов – архитект и собственик на зелен бизнес, а приятелят му Кристиян ще влезе в ролята на първия нов жокер „Помощ от приятел в студиото“. Много изненади, нови знания, емоции, настроение, тръпка и адреналин очакват феновете на "Стани богат" от понеделник./show.blitz.bg

Коментирай

схема

схема 11.09.2023 9:55

Немат пари. Така намаляват шанса до минимум за един от жокерите. Едно е цялата зала да си даде мнението(където има разнобразие от експерти), съвсем друго е да разчиташ на знанията на само един човек. Беднотия бате. Беднотия. И тия тръгнали да раздават пари......

Йосиф

Йосиф 11.09.2023 11:41

Един жокер от мен. Т.нар. помощ от публиката всъщност е компютър. При по-малките суми е верен. При тези над 10000 подвежда. Забележете как при "гласуване" разни тетки уж натискат бутон. Някои стоят със скръстени ръце и т.н.