Свиреп инцидент с любимата на Румен Радев прекъсна "Игри на волята" СНИМКА

Свиреп инцидент с любимата на Румен Радев прекъсна "Игри на волята" СНИМКА

Любимата на Румен Радев - Теодора Мудева се размина на косъм от зловещ инцидент, след като на главата й се стовари с цялата си тежест над 12-килограмово колело от импровизирана каруца, изтървано от нейна съотборничка.

Брюнетката се строполи на пясъка и заплаха от уплах и болка, а останалите от племето се разтрепериха от ужас заради случилото се. На Арената моментално влязоха медицински лица, които откараха Мудева за преглед. Играта бе спряна за кратко, а след като красавицата получи първа помощ, отново бе готова да се върне, за да помогне на племето си.

Изтекоха кадри, разкриващи неочаквано обединение в "Игри на волята" ВИДЕО

"Не знам как се изправи", каза Пеньо Гатевски, или Гатьо от племето на "Гладиаторите", който наблюдаваше с ужас случващото се отстрани. Ударът, който Мудева понесе, бе наистина сериозен, но медиците бяха категорични, че няма поражения върху главата й.

Големи обрати в "Игри на волята": Ожесточени сблъсъци връщат неподозирани герои на Арената

Въпреки усилията на Амазонките в заключителната част от гладиаторската битка обаче, те отново загубиха, на косъм от обрата, и се наложи да се върнат за трета седмица на Дивата река - където няма никакви условия, нито храна.

"Не знам какво можеше да ми се случи тук - река и гладът са ми най-малкия проблем", сподели Мудева. И добави: "Ако не беше племето ми, щях да рухна"./show.blitz.bg

Коментирай

доктор

доктор 12.09.2023 14:40

Т. нар. доктори на терена направиха грандиозен гаф. При такъв инцидент на пациента се поставя яка и се имобилизира напълно, веднага се транспортира за XRay и чак, когато всичко е наред тогава се освобождава да си ходи. Това момиче е късметлия, че слава Богу нямаше премазани прешлени...

Абе

Абе 12.09.2023 19:56

да пази путката, че иначе е за никъде!