Стюардеса награби строител във "Фермата" и стана горещо... СНИМКИ

Стюардеса награби строител във "Фермата" и стана горещо... СНИМКИ

В днешно време жените свалят мъжете, а не обратното. Поредното потвърждение за това се случи във "Фермата". След едномесечен флирт участничка от най-популярното стопанство у нас не издържа и премина в атака.

Бившата стюардеса Цвети награби влюбения в нея строител Виктор и страстно го целуна, след като той не посмя да направи първата крачка. "На теб ти писна да го чакаш!", възкликна конкурентката й в предаването, мотивационният лидер Ваня.

Тираджийка безпощадно смачка съперничка във "Фермата" СНИМКИ

Вдъхновен от смелостта на Цвети, Виктор се хвърли обратно към нея, притисна я в прегръдките си и дълго я целува. По-късно вечерта двамата продължиха да се натискат, а бившата стюардеса предложи на строителя да станат "фермерски гаджета" и да прекарат оставащото им време в предаването като двойка.

Мъжка целувка разчувства "Фермата" СНИМКИ

Въпреки че флиртува с Виктор, Цвети тайно си пада по друг риалити герой - бизнесменът Пламен. "Не знам дали искам Виктор, но със сигурност искам Пламен. Той ми е топът на топа", призна тя пред тарторката на фермата, козметичката Мартина./show.blitz.bg

Коментирай

Алито от София

Алито от София 26.10.2021 9:51

Ами то си затворен кръг във фермата, а този як гъз е пощелив към кура, а той кой знае колко и липсва и кой я набара по бързо на саме, негова че бъде, заслужава внимание момичето, но тези,, пичове ", само за пари мислят, все по тъпо става това предаване

........па

........па 26.10.2021 11:32

Тя опитна въртиопашка златотърсачка- кой и клъвне,той задръстеняк без голям опит с такива и те така.

ЦВЕТИ - КУРОБИЙКАРА

ЦВЕТИ - КУРОБИЙКАРА 26.10.2021 19:54

ЛЕКО И СЪРБЕЖНО ПОВЕДЕНИЕ НА ЕДНА ПИКЛА СВИКНАЛА С БЪРЗИТЕ И МИМОЛЕТНИ ВРЪЗКИ ЗА КЕФ.

ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ?

ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ? 26.10.2021 19:57

ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ? ТАЗИ ЕБЛА ДА ЖИВЕЕ ПРИ ЛЕРЕЧА И ТУХЛИТЕ? ЯВНО СТРОИТЕЛЯ Е ЗАГОРЯЛ МНОГО ЯКО! ЗАПЕК И МОКРИ СЪНИЩА!!! ТАЗИ ПИПИРУДА ДРУГ УЙ ТЪРСИ!!!

Реплика

Реплика 26.10.2021 22:41

Курва, курва, курва! Тая за това е влязла. Мисли се за голяма красавица, но нещо се е объркала.

по сценария

по сценария 27.10.2021 4:09

Да се придържат към сценария - нищо друго не правят......после ще стане ясно за всички !

Кънчо

Кънчо 27.10.2021 22:30

Една курва за нищо на света не можеш да я спреш,такава се е такава си остава цял живот,тя търси много пари, прост мъж и здрави ху..ве,без значение колко ще са тъпкачите ,а на стари години си сяда ,а може и да не седне на еб...я си г.з и си харчи спечеленото.

Ле-ле

Ле-ле 01.11.2021 23:04

Ами тя се сваля на.всеки, но другите мъже стоят на растояние, за да не се излагат пред цяла България с евтини свалки. Малка гювенди....