Тираджийка безпощадно смачка съперничка във "Фермата" СНИМКИ

Тираджийка безпощадно смачка съперничка във "Фермата" СНИМКИ

Свиреп женски бой, белязан от обиди и отровни закани, се разрази в риалитито "Фермата". Бясна на съперничката си, тираджийката Живка показа на какво е способна, разгроми режисьорката Красимира с 15 на 0 на Арената и я изпрати право у дома.

Камионджийката се вбеси, след като конкурентката й за стоте бона публично я обяви за "лицемерка". "Заради глупавата й постъпка да ме нарече с този епитет, няма да й дам нито една точка. Ще я бия на нула. Не, няма да я бия, ще я размажа!", закани се Живка и самоуверено се метна в боя.

Мъжка целувка разчувства "Фермата" СНИМКИ

Тираджийката показа пълно превъзходство във всички битки, тича по-бързо, стреля по-точно, катери се по-бързо, а дори в най-тежките моменти усмивката не слизаше от лицето й.

Голи кални дупета подскачат из "Фермата" СНИМКИ 18+

"Живка гори отвътре, има и дух, и амбиция", коментира приятелката й в стопанството, майсторката на керамика Ралица. За разлика от тираджийката, Красимира беше далеч по-мудна и вяла. "Сякаш се страхуваше да не се намокри, да не се удари", ядоса се актьорът Кирил, който беше в агитката на победената режисьорка./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 24.10.2021 10:24

Как се казваше това предаване? Спермата?

Ами,

Ами, 24.10.2021 11:47

Красимира е изтъкана от омраза и злоба затова и не победи.Подлога на Мартина и Теодора която със сълзи напоява китките у Фермата.

Мина

Мина 24.10.2021 12:32

Браво на Живка,че отстрани Краса танка.Само простотия и злоба лъха от този" танк". Освен неконтролируеми тикове в задните части не показа нищо друго запомнящо се на арената. За такива хора като нея няма място във фермата.

Боб

Боб 24.10.2021 16:03

Да караш високопроходима камионетка и да караш ТИР са две съвсем различни неща . Пишете глупости .

nana

nana 24.10.2021 16:17

BRAVO JIVKA !