Стратегии завладяха "Един за друг"! Изхвърлиха тази силна двойка, защото...

Стратегии завладяха "Един за друг"! Изхвърлиха тази силна двойка, защото...

Предаването за двойки "Един за друг" навлиза в своя финален етап, а участниците вече започнаха да мислят стратегически и за победа. И точно чрез стратегически подход успяха да изгонят една от силните двойки и да оставят друга, която от самото начало на формата се представя изключително слабо. Те пък не са им конкуренция и затова се оказаха предпочитани. 

Чувството за хумор на Здравка разсмиваше всички във "Вилата на любовта", а добрият Миро будеше съжаление сред зрителите. тежката диагноза на Здравка накара зрителите на шоуто още повече да я заобичат и да искат именно тяхната двойка да спечели. Останалите участници решиха друго. 

Здравка от "Един за друг" страда от множествена склероза

 Напрегнат вот между участниците определи това да бъдат Здравка и Мирослав, на които малко не им достигна да преминат играта със скритото условие и по този начин заеха мястото на първите номинирани за тази седмица. Вчерашната загуба на Яница и Момчил от отбора на Денислава и Даниел ги изпрати за трети път на елиминации. Почти единодушно, мнозинството отново реши участието си във формата да продължи емоционалното семейство от Силистра.

Огромна шашма в "Един за друг"! След грубо нарушение от шоуто изхвърчаха...

Водещият Емо Чолаков не скри огорчението си от раздялата с отпадналата двойка. Той им пожела да останат винаги един до друг и да отнесат със себе си само спомена за най-доброто. „Здравка, това шоу губи една личност с уникално чувство за хумор, гарнирано с щипка неподправена разпалена любов. Миро, ти си душа човек и искрено отдаден на своята любима. Ще ни липсвате със сигурност“, каза още той.

Без да може да овладее емоциите си, Мирослав сподели, че е изключително щастлив да бъде част от преживяването „Един за друг“. Той изрази искреното си желание да продължи да се виждат с участниците и навън. „Искам да благодаря на всеки един от вас. Не всичко беше цветя и рози, но вярвам, че имахме и много хубави моменти. Благодаря за прекараното време заедно, пожелавам на всички успех“, допълни Здравка.

А от последната игра за двойки ясно си пролича, че най-големите стратези в шоуто са Милена и Иван-Асен, които се превърнаха и в най-мразените участници в шоуто./show.blitz.bg

Коментирай

Рони

Рони 16.04.2021 18:48

Защо да са мразени.Всички искат да спечелят затова са там.

Ivan

Ivan 17.04.2021 13:45

В другите държави,ако това предаване беше нямаше да е така.