Страшен скандал в ефира на bTV между две известни жени

Страшен скандал в ефира на bTV между две известни жени

Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички.

Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина.

Криси разкри шокиращи тайни от задкулисието на "Ергенът"

Мила Михова

Михова реши да използва студиото на bTV, за да каже в лицето на Криси какво мисли за нея. С уговорката, че не иска да се заяжда, тя направи на пух и прах отпадналата „ергенка”, че е нападнала Екатерина, използвайки нейна ранна травма.

Криси се опита да се защити, като каза, че на лицето си има два белега, които са и от куче, което я е нападнало като дете. Според нея след като тя е живяла с тях, така и Екатерина трябва да надживее своята травма.

Криси от "Ергенът"

Това още повече издразни Мила Михова, която в крайна сметка директно каза на Криси, че поведението ѝ в „Ергенът” е било елементарно.

Преди „изригването” на оперната певица, Пам Велидис също имаше своя момент на откровение, с което обиди на практика всички участнички в предаването. Миналогодишната „ергенка“ каза, участничките изглеждат в предаванто много по-зле, отколкото на живо. Тя допълни, че се чуди как кандидатките за Алек не разбират това./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай