Стана ясно коя двойка печели "Един за друг" СНИМКА

Стана ясно коя двойка печели "Един за друг" СНИМКА

Снимките на предаването са приключили едва преди няколко седмици, време в което ексцентричните влюбени не са успели да прикрият радостта си

Двойката Виктория Кузманова и Явор Зайн са големите победители в романтичното шоу „Един за друг“, излъчвано в ефира на Нова телевизия, пише Галерия. Бившата адреналинка ще обърне играта на 180 градуса, изкачвайки се на златната стълба.   

Двамата с Явор ще надвият любимците в надпреварата и безспорно най-комичните участници, които историята на риалитито познава – Иван и Александрина.

Не е ясно обаче дали в последния епизод младото семейство ще спази традицията и ще раздели паричната награда между тях като победители и класиралите се на второ място.

Снимките на „Един на друг“ са приключили едва преди няколко седмици, време в което ексцентричните влюбени не са успели да прикрият радостта си.

Припомняме, че в началото Кузманова, която има собствен салон и работи като маникюристка, натрупа малка фен база.

На пръв поглед капризната дама се справи брилянтно с трудните задачи, поставени от водещите Емо Чолаков, Краси Радков и Станислава Ганчева.  

Коментирай

ьдьд

ьдьд 27.04.2023 15:33

Тези събрани селяни никой не ги гледа.

Яна Григорова

Яна Григорова 28.04.2023 15:50

Най-изкуствената и най-неЕдин за друг двойка! Изобщо, ама изобщо химия няма между тях - нагласена работа, това е! Жалко за изгубеното време! :(

ТЪПО ПРЕДАВАНЕ

ТЪПО ПРЕДАВАНЕ 28.04.2023 18:25

ТЪПО ПРЕДАВАНЕ, ТЪПИ ВОДЕЩИ, ТЪПИ УЧАСТНИЦИ ИЗОБЩО БЛЮВОЧ

Ели

Ели 28.04.2023 21:15

Шоуто никак не е тъпо, а напротив. Ако сте влюбени и имате любов до себе си със сигурност няма да мислите така. Завистта изяжда хората!

8528-mdgeorgieva

8528-mdgeorgieva 29.04.2023 12:47

Тия изобщо не са един за друг и двамата нарциси и няма и да се водят още много , но тя си е с връзки , може и да я направят победител , а за разделянето на наградата само да вметна , че и миналата година победителите си я взеха цялата и не дадоха нищо