"Сървайвър" раздели актрисата Силвия Петкова и мъжа й Зоран СНИМКИ

"Сървайвър" раздели актрисата Силвия Петкова и мъжа й Зоран СНИМКИ

Дълга раздяла е белязала отношенията на актрисата Силвия Петкова и мъжа й, режисьора Зоран Петровски. След пет години семеен живот двамата са били подложени на изпитанието да се намират на 10 000 км един от друг. Причината – оказа се, че Зоран е един от участниците в дългоочаквания нов сезон на "Сървайвър".

Риалитито е снимано на Филипините сред дива и екзотична природа, а участниците са преживели тежки изпитания, без да имат възможност да общуват с близките си. Силвия и Зоран обаче са известни любители на живота или поне на ваканциите, далеч от цивилизацията, затова режисьорът доста самоуверено е отпрашил към това приключение, което стартира на 21 февруари в ефира.

Ето кои са участниците в новия сезон на "Сървайвър" СНИМКИ

Филип Аврамов влиза в "Сървайвър"?

От години семейството кара лятото на каравана или на палатка по Черноморието. Двамата взеха със себе си сина си Сива на Иракли, още преди малкият да навърши годинка.

Въпреки че се познават от десет години, отношенията им не тръгнали по мед и масло в самото начало. Зоран се влюбил в Силвия още на снимките на сериала "Революция Z", в който тя имала роля, а той режисирал, обаче не се осмелил да признае чувствата си. Много по-късно се срещнали отново в столичен бар и едва тогава любовта им пламнала неудържимо.

Силвия Петкова се изправи пред най-големия си страх! Взе изненадващото решение да...

"Прибрахме се заедно, след два дена започнахме да правим дете, след един месец Силвия беше бременна, след три месеца започнаха битовите проблеми, а няколко години по-късно вече сме застаряваща двойка, преживяла всичко на света", описва семейния им живот режисьорът./show.blitz.bg

Коментирай