Срам! Ваня от "Игри на волята" и Мис България Марина Войкова щели да се женят за малък Тошко ВИДЕО

Срам! Ваня от "Игри на волята" и Мис България Марина Войкова щели да се женят за малък Тошко ВИДЕО

Тодор Славков е известен със своите женски завоевания, а в леглото му са прескачали не една или две знойни и известни родни красавици. Списъкът с имена, за които знаем, е доста дълъг. Но сега научаваме за две много популярни имена, които без малко да сключат брак с малък Тошко. 

Става въпрос за скандалната участничка от последния сезон на "Игри на волята" Ваня, както и за уж примерната Мис България 2015 Марина Войкова. Двете били съпернички за сърцето на Тошко и крояли планове за пищна сватба с него. 

Помните ли риалити формата "Х милионер си търси съпруга" през 20212 година?! Точно чрез това шоу Тодор се опитваше да си намери жена, а сред претендентките се оказаха нашите познайници Ваня и Марина. По онова време все още не са в публичното пространство, а външният им вид е далеч от този, който демонстрират към днешна дата. 

"За първи път ще участвам в такъв тип риалити формат. Интересно ми е, тръпка голяма. Не съм притеснена за срещата с Тодор, защото като характер ще си паснем. С времето всичко ще се покаже", споделя в предаването Марина Войкова, която в момента е щастливо омъжена за Давид Бонев. Двамата са се намерили, след като Марина целенасочено се мъчеше за слава и евентуално мъж с пари, а пък той преди това имаше връзка с Елен Колева и явно популярните жени го привличат и възбуждат. 

"Изобщо не желая моят мъж да е женкар. Това е качеството, което най-лесно се убива в един мъж. Ако жената не е на място, ако не знае как да се държи с един мъж, той ще продължи да бъде женкар", казва още Марина във формата, в който бе кандидат-жена на Тодор Славков. 

Ваня пък явно обича да изпитва себе си и да се поставя в различни ситуации. Не крие, че е имала симпатии към Славков и е очаквала да бъде избрана за негова съпруга. "Реших да участвам в предаването, защото е едно предизвикателство и нещо ново за мен. Научавайки за предаването и че точно Тодор Славков си търси съпруга, ме заинтригува много и се надявам да разбера дали това е човекът за мен", казва Ваня. 

Нито една от двете жени не стигна до финал. Тодор ги отсвири в много ранен етап от състезанието./show.blitz.bg

Коментирай

ДОН

ДОН 11.12.2020 23:09

Абе ,,БЛИЦ" ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ. НЕ РАЗБРАХ ЗАЩО ВАНЯ Е СКАНДАЛНА ,ТЯ СИ Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО МОМИЧЕ ЖИВОТА СИ Е НЕЙН И КАКТО иска така ще си го ЖИВЕЕ. А ВИЕ ГО ДУХАЙТЕ.

абе,

абе, 12.12.2020 18:01

Скандално е,че Боби от Фермата скри,че баща му е шеф на просяци в Швеция.