Снимките на "Сървайвър" приключиха! Ето какво разкри Карамазов за формата СНИМКА

Снимките на "Сървайвър" приключиха! Ето какво разкри Карамазов за формата СНИМКА

Снимките на новия сезон на "Сървайвър" приключиха, разбрахме от водещият Владо Карамазов, който прекара цели два месеца във Филипините, където се снима риалити формата. 

Оказаха се изключително тежки два месеца за участниците и екипа на продукцията, но всичко вече е зад гърба им. Остава само да бъдат монтирани епизодите, които ще гледаме от февруари в ефира на bTV.

Владо Карамазов се сгоди във Филипините СНИМКА

"Поредният проект, в който участвам, завърши. Нов проект, нови хора, интензивно живеене няколко месеца и край. После пак и пак. Свикнал съм. Този проект е по-специален, защото 2 месеца се равняват на 2 години", споделя Карамазов с приятелите си в Инстаграм.

"Исках да сложа край с тази снимка и тези хора - филипинският операторски екип и аржентинският режисьор. Това са хора, които два месеца всеки ден ме вдъхновяваха с професионализма си. Те са като учебник на професионализма. И видях колко гъзарско е да не мрънкаш, да си тих, да си точен и да си вършиш работата качествено. Как това те отличава и се вижда, за тези които имат очите да го видят. Тези хора ме заредиха с тяхната работа за години напред. Дано по-често работя с такива хора", хвали се актьорът./show.blitz.bg

 

Коментирай

Джеди

Джеди 10.09.2021 2:08

Жена му я няма на снинката. Сигурно се е сгодил за някой мъж.