Смях! Андрей Арнаудов излезе под дъжда и запя песен на Веско Маринов ВИДЕО

Смях! Андрей Арнаудов излезе под дъжда и запя песен на Веско Маринов ВИДЕО

Тв водещият Андрей Арнаудов взриви социалните мрежи с шокиращо видео, в което се мята като обезумял под дъжда и грачи с пълно гърло един от неостаряващите хитове на Веселин Маринов. 

След като колегата му Иван Христов стана популярен с бруталното изпълнение на "Моят сън" на Софи Маринова, сега Андрей му показа от къде духа вятъра и че може да бъде по-добър. 

"Този поздрав е за Иван певеца и за целия екип на "Фермата", които работим в това разкошно време и се забавляваме на дъжд. Нищо не може да ни спре, защото обичаме работата си. Два месеца и половина без почивни дни", крещи очилатият водещ във взривяващото видео. 

 

Той и част от екипа на рейтинговото шоу "Фермата" пеят песен "Рожден ден" на Веселин Маринов, но определено Андрей взима надмощие над останалите и буквално си дере гласа, за да затапи колегата си Иван и неговото пословично изпълнение на хита на ромската звезда. 

Иван и Андрей работят усърдно върху новия сезон на "Фермата", който и тази година се оказа успешен и успя да заинтригува зрителите. В социалните мрежи вече валят заложи за победителя, но има още много битки и развръзки до самия финал, така че и предпочитанията на феновете на шоуто могат да се променят в процес на играта./show.blitz.bg

Коментирай

Нина

Нина 13.10.2021 1:09

Хареса,ми,,С чувство за хумор..и в този непрестанен дъжд напоследък.Защо не,малко забавление...