Скандал след края на "Ергенът"! Гергана през сълзи разкри какво са й причинили останалите

Скандал след края на "Ергенът"! Гергана през сълзи разкри какво са й причинили останалите

Люти скандали и заплахи срещу най-умната участничка в „Ергенът“.

Сексапилната Гергана Стаменова е брутално изхвърлена от групата на кандидатките за сърцето на Виктор Стоянов във Вайбър. Това стана ясно от стори, което певицата сподели с последователите си в социалните мрежи.

„И да ме махнете си оставате същите злобита /говоря за 4/5 „мацки“ конкретно! Много ги е яд... изяждат се“ – споделя Гери Стаменова в едно от сторитата си.

Певицата е залята от коментари на верни свои последователи, които се надпреварват да я защитават от нападките на Людмила и Виктория. По думите на Гери профилите на Дениз и Виктория в една от най-влиятелните мрежи са блокирани, благодарение на антифенове, които дотолкова не ги харесват, че са ги докладвали на администратора, пише "Хотнюз".

Въпреки обидата, Гери продължава да е добронамерена и да не напада със злобни коментари нито една от съучастничките си в „Ергенът“.

„Болно ми е, защото с Викторя се познаваме отдавна, работили сме в общ моделски проект и дори се надявах да се сближим още повече в реалити-формата. Нито една лоша дума не съм казала за нея, Дениз или Люси. Очевидно не могат да преглътнат факта, че мен не ме заливат последователите с коментари, за това колко съм злобна. Даже напротив.“ – кава през сълзи Гери./show.blitz.bg

 

Коментирай

жена

жена 18.05.2022 15:22

най просташки се държа Виктория,ужасяваща злоба има в тая млада жена

Нели

Нели 18.05.2022 20:10

Гери,ти си не само прекрасна но и много умна. За мен ти си моят фаворит.Бъди винаги себе си. Защото красотата е до време а душата до живот. И най-вече,запази детското в себе си. Бъди благословена мила Гери!

........па

........па 19.05.2022 16:07

Участничките не са я махнали,махнаха я продуцентите.

жоро

жоро 20.05.2022 0:14

Гери, за мен ти беше най сексапилната жена и като добавим и най умната ,той не те заслужава......той харесва Виктория но не знае каква змия е тя....

Нормален

Нормален 20.05.2022 22:53

Много тъп и пошъл формат за вояьори и недо......