Шок! Шеф Манчев спи с тъщата на сина си!

Шок! Шеф Манчев спи с тъщата на сина си!

Топкулинарят Иван Манчев изглежда навлиза в дълбока криза на средната възраст, шушукат столичните клюкари.

На хоризонта се е заформила нова интимна връзка, макар че Манчев се раздели с майката на третото си дете, което се роди миналото лято, съвсем наскоро.

Три месеца след раждането на малкия Александър, страшилището от „Кошмари в кухнята” напусна неговата майка Цветомила и вече грее влюбен до уши.

Брюнетката от Варна е заменена от красива блондинка на име Ива, и е поредния трофей в колекцията на кулинарния Дон Жуан. Тя работела като мениджър в рекламната сфера.

Твърди се, че тя е майка на гаджето на сина му Христо. 18-годишният младеж завел приятелката си Елина и майка й в ресторанта на татко си „Кактус” в центъра на София, пише lifeonline.bg. 

Още щом зърнал Ива, шеф Манчев се харесал с бъдещата тъща на сина си. „Тя е невероятна жена – красива, умна, с чувство за хумор. Веднага намерихме общ език. На третата среща установихме, че ни е приятно да сме заедно”, цитират Манчев от столичен седмичник. Днес той не крие, че е хлътнал до уши.

В началото двамата криели връзката си, но отскоро започнали да се появяват заедно на публични места. Дебютът си в светските среди направили на 1 юли, на рождения ден на фолк звездата Анелия.

След това заминаха на почивка в Гърция с приятели. Близки на шефа разкриха, че въпреки перипетиите в любовния си живот, той продължавал да поддържа перфектни отношения с майките на трите си деца.

 От първата си съпруга Марина, с която имаха 18-годишен брак, кулинарят има дъщеря Виктория и син Христо. От варненката Цветомила е едногодишният му син Александър.

Появи се и друга теория, според други медии новата изгора на властелина на черпаците е доста по-млада - 21 годишна и в момента е студентка, а нейната майка е наборка на готвача.

Истината обаче е една – всеки има право на лично щастие, и очевидно шеф Иван Манчев не спира да търси своето./show.blitz.bg

Коментирай

мераклия

мераклия 15.07.2020 11:18

Истинските мъже не пропускат хубавите жени.

баба ви Трънкина

баба ви Трънкина 15.07.2020 12:36

Не му е тъща, а бъдеща сватя, бъдеща тъща на сина му.

Тони

Тони 15.07.2020 15:17

Критическата го гони. Луда работа!!!

Бай Илия

Бай Илия 16.07.2020 10:40

Поне, като одъртее след няколко г.няма да го е яд,че е проспал възможностите си. Живота е кратък смърта е вечна, казал го е Цезар. Да е жив и здрав и да пори наред.

Хаха

Хаха 16.07.2020 15:12

С това шкембе, как ги пори????

ако не знаеш

ако не знаеш 17.07.2020 0:38

Те го порят

Ами

Ами 29.09.2020 11:59

Дайте снимка,ди...