Шок! Калоян и Петър от "Фермата" пиха от кръвта си СНИМКА

Шок! Калоян и Петър от "Фермата" пиха от кръвта си СНИМКА

Странни неща се случват в риалити формата "Фермата" напоследък. Секссимволите на шоуто - президентският съветник Калоян и пилотът Петър, взаимно пиха от кръвта си и втрещиха зрителите.

Риалити героите, които се сприятелиха в стопанството, порязаха ръцете си с ножове, а след като струята бликна, впиха устни в раните си и засмукаха. С този разтърсващ ритуал двамата се обявиха за духовни братя.

Ново зрелище във "Фермата" с гвардеец и корав селянин СНИМКИ

"Щастлив съм, че съдбата ни срещна! Чувствам те много близък, надявам се приятелството ни да е до живот. Ти си мой побратим и искам да го докажа. Ако някой ден решиш да скочиш от мост, аз ще съм долу, за да те хвана", каза развълнувано Калоян на Петър, след като облиза бликащата кръв от палеца на пилота.

Любовен триъгълник! Фокусникът Данчо чака годеницата си във "Фермата"

Трогнат, авиаторът също разкри чувствата си към президентския гвардеец. "Калояне, давам ти своята преданост и сляпо вярвам, че ти би ме подкрепил винаги. Понякога мъжът се чувства уязвим и е хубаво да има гръб. Този гръб си ти", каза Петър, след като преглътна кръвта на Калоян./show.blitz.bg

Коментирай

на снимката

на снимката 11.11.2020 15:35

Две злобни клюкарки и интригантки.

МОЛИ

МОЛИ 11.11.2020 20:32

КАЛОЯН Е ПРОСТО МОМЧЕ, А ПЕТЪР ВИСОКОМЕРЕН,САМОВЛЮБЕН И АРОГАНТЕН.НЕПРЕКЪСНАТО КРОЯТ ПЛАНОВЕ И ОБСЪЖДАТ ВСИЧКИ.АЛЧНИ И ПОДЛИ.ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТНИ ПЕРСОНИ.