Любовен триъгълник! Фокусникът Данчо  чака годеницата си във „Фермата“

Любовен триъгълник! Фокусникът Данчо чака годеницата си във „Фермата“

Торнадо от емоции се задава в риалитито „Фермата“. Фокусникът Йордан очаква със свито сърце влизането на годеницата си в стопанството, която досега гледаше флирта му с актрисата Даяна Ханджиева само по телевизията.

След тежка битка със себе си илюзионистът сам пожела да се срещне с певицата и негова интимна половинка от седем години Камелия Ноева. Ако тя се съгласи да се види с него, ще влезе в предаването в петък, 6 ноември. 

В писмо Данчо индиректно й съобщи, че вече не е щастлив с нея и е открил нова тръпка в лицето на Даяна Ханджиева. „Постъпвал съм нечестно, включително с бившата ми жена. Като се разведохме така извъртях нещата, че тя да изглежда виновна. Сега искам честно да си поговоря с годеницата ми и да й разкажа за вътрешната борба, която водя от няколко години. Тя знае какво ме тормози, говорили сме триста пъти. Опитва се да промени нещата и след една седмица всичко влиза в старите релси. На нея й харесва животът, която водим. А на мен ми е страшно да призная, че във фермата не съм усетил липсата й. Тук открих един невероятен човек - Даяна“, заяви илюзионистът.

Искреното признание на фокусника раздели стопанството на две. „Данчо прекалено много се самообвинява, трябва да започне да обича повече себе си“, категоричен беше готвачът Илиян. Адвокатката Милена обаче не показа симпатии към илюзиониста, който е хлътнал по сексапилната Даяна и не го скрие. „Животът не е да летиш от цвят на цвят и да ти пърхат пеперуди в корема!“, отсече тя./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 06.11.2020 9:43

Циркаджия си е Данчо.От няколко години не е щастлив с годеницата си,тръгнал да и го казва публично в тв формат да натрапва личните си сърбежни"драми" на аудиторията.А и Даяна"вода ненапита"го играе.И двамата станаха противни.

stormblast

stormblast 06.11.2020 20:53

Мръхльо и женкар ,отрепка.

абе,

абе, 08.11.2020 1:43

Коцкар е бил и такъв ще си остане винаги.Много грозно беше признанието,че при развода със съпругата си е извъртял така нещата,че да я изкара нея виновна.Това показва колко е долен.