Ще участва ли Иво Аръков в "Като две капки вода"?

Ще участва ли Иво Аръков в "Като две капки вода"?

Новият сезон на "Като две капки вода" чука на вратата, като този път ще стартира с три благотворителни лайфа. След това ще започне и същинския сезон с нови участници. 

Тази година участниците са пазени в пълна тайна, като се прокраднаха имената само на двама актьори. Иво Аръков и Христо Гърбов били сред претендентите да спечелят шоуто за имитации. Наш репортер се свърза с близки до Аръков, за да научим детайли.

Оказа се, че Иво Аръков е отказал на Маги Халваджиян и няма да бъде сред новите участници. Актьорът, който преди броени дни пусна и първата си песен, си остава лоялен към бТВ, с които работи перфектно от години . 

Отказът на Аръков със сигурност ще разочарова фенките му, които нямаха търпение да го видят да имитира родни и световни знаменитости, още повече, че се показа добър в пеенето и би имал голям успех. 

Зрителите на шоуто се изненадват, че Халваджиян е решил отново да го прави, след като последният сезон беше пълна катастрофа и е все по-трудно да се намерят нови и интересни участници. Образите, които се имитират, са все еднакви, което втръсна вече не зрителите и рейтинга на шоуто доста спадна. 

До броени дни ще разберем имената на участниците, като този път Маги Халваджиян е вербувал повече актьори, а не певци, тъй като се раздавали повече и били по-интересни на зрителите./show.blitz.bg

Коментирай

Каръков

Каръков 30.01.2023 17:57

Що ни занимавате с тоя некадърник?

Арък Ивов

Арък Ивов 30.01.2023 22:50

Пляс-пляс педалите водно колело.