Иво Аръков стана певец! В клипа се съблича и показва тяло на Аполон ВИДЕО

Иво Аръков стана певец! В клипа се съблича и показва тяло на Аполон ВИДЕО

Иво Аръков показа още един свой талант - на музикален изпълнител. Първата му песен вече е факт. "Аромата" е горещо парче за любовта, от която боли, но и ни прави решителни. 

Оказва се, че пеенето за него не е каприз, нито нещо "самонадеяно", а отдавнашно желание, страст и много положен труд. 

"Това е песен за изгарящата любов, която ни бележи до степен да не можем да продължим. Клипът обаче завършва с приемане на действителността, да бъдем смислени и решителни", споделя той пред ladyzone.bg. 

Самият той приема тази песен като възможност да затвори страница от своя собствен живот. И признава, че в момента е щастлив в любовта си, а не го боли. 

"Смела стъпка" - така Аръков нарича появата на първата му песен. "Харесва ми да се занимавам с музика и продуцентство. Тази идея дълго време отлежаваше в съзнанието ми, просто не попадах на правилните хора." Вдъхновение получава от лятното турне с Кирил Кирилов, Кирил Ефремов и Виктор Стоянов. С Искрата пък успява да съчетае работата си по особено добър начин. 

Признава, че през годините не е спирал да ходи на уроци по пеене, при вокални педагози и хора от музикалния бранш. 

Относно името на песента той казва: "Пишем го и на кирилица, и на латиница. Ако можех, и на китайски бих го написал."

A писането, също като пеенето явно е в кръвта на актьора. Защото той е и един от авторите на текста на парчето. Допълват се чудесно с Искарата и Росен Димитров. 

Признава, че ако трябва сам да напише текст, ще прекали с дългите изречения. "А те не стават за песен!". Затова се доверява на професионалистите с дълъг опит в обалстта. 

За Иво пеенето е естественото допълнения към неговите творчески занимания.  "Те са в една посока. Не ставам аграр. Тук просто едното помага на другото."

 

Всъщност първото си предложение да започне кариера като певец получава много преди тази първа песен. То идва от Галин. А поводът е една песен за голям хранителен магазин. Тогава отклонява офертата. 

Идеята явно е имала нужда да узрее, за да се получи това, което сега феновете му могат да вдъхнат - "Аромата". 

Защото когато човек прави нещата и влага сърце, те просто се получават. Доказателство за това е и фактът, че успява да си представи и да сподели идеята за клипа в рамките на само един телефонен разговор. 

"Изникна ми на веднага, разсъждавайки върху текста. Просто ми беше много лесно да реагирам на момента"

Партньорка на Аръков в клипа е певицата Десита.  Благодарен й е, че е приела да участва в него, а присъствието й, признаваме, е особено осезаемо.

Горещите сцени обаче в никакъв случай не са причина приятелката му да ревнува. "Тя е моя приятелка и затова, защото няма нищо против и осъзнава какво работя и какви са сцените, в които участвам. Ние сме артисти, които пресъздават друга история в друго пространство."/show.blitz.bg

 

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 28.01.2023 11:59

Смешник, по-ниско ниво от читалищна самодейност.

Чалга-дъно

Чалга-дъно 28.01.2023 14:27

Селското не можеш да го промениш, дори и да живееш у Париж

Бояна

Бояна 28.01.2023 15:30

МНОГО ХУБАВА ЧАЛГА . ИСКАМ ОЩЕЕЕЕ

Знаеща

Знаеща 28.01.2023 16:58

Много тъпа,нито текст . Нито музика. Ужас. Добре че,поне има плочки

Дани

Дани 28.01.2023 20:16

Той освен,че пее,може и на кожен кавал да свири.

Алфредо

Алфредо 28.01.2023 20:18

Ханша,ханша и после в устенца. Ох на батко...