Шаш! Брадър, обвинен за държавен преврат в Дубай, стана ясновидец! СНИМКИ

Шаш! Брадър, обвинен за държавен преврат в Дубай, стана ясновидец! СНИМКИ

Един от най-скандалните участници в "Биг Брадър" Даниел Делчев, когото Интерпол издирва и който лежа в дубайски затвор по обвинения за държавен преврат, отново е напът да заформи грандиозен скандал.

Изненадващите житейски трансформации или пък обикновения тарикатлък явно неудържимо привличат риалити героя, но това, което той прави в момента, не само че шокира всички, но и вероятно ще провокира не малко негативни последици за него.

Звезда от "Биг Брадър" покосен от инсулт, състоянието му било сериозно

Оказа се, че Даниел Делчев се е преквалифицирал от строител на... ясновидец, а мераклиите да "видят" бъдещето си трябва да му задават въпросите си онлайн и под формата на коментар на създадената от него страница "Бялото братство".

Делчев тегли карта и започва да прави коментари, като често пъти допълнително описва значението на символите и праща информацията на месиндъжра на вълнуващите се от определена тема. Брадърът се изживява като компетентен по всякакви теми и раздава съвети – от това как бездетна майка може да зачене до решаването на определен любовен проблем. Българи от цял свят го засипват с различни въпроси, най-вече свързаните с магия, работа и здраве, пише "Уикенд".

Не е за вярване как изглежда вече брадърката Зара СНИМКИ

Констатациите му се оказват не по-малко скандални, отколкото е и самият той. Според тях всеки втори у нас имал магия. Жените се скъсвали да поръчват любовни магии, защото искали да се доберат до определен мъж или да разбият семейството му, за да го вържат в своя полза. Ако любовната магия не се хванела навреме от специалист, това можело да доведе до тежки болести. Бързите абрикадабри предизвиквали внезапна смърт, а по-бавните - туморни образувания.

На 31 май Дидо отчел рекорден брой гледания – 210 000! Били му зададени над 2000 въпроса и за да няма обидени, отговарял на всички кратко, но по същество. Клиентите му били доволни и се увеличавали, защото пари за прогнозите не вземал.

Ето коя известна брадърка била любовница на Божков!

След излизането си от дубайски затвор, Дидо организира строителна бригада, с която извършваше ремонт по софийските улици. После реши да замине за Варна, където отвори Център за красота и здраве. Малката фирма му давала възможност да живее без финансови притеснения. Картите били негово старо хоби, което той решил да практикува всекидневно, защото врачуването засилило интуицията му./show.blitz.bg

Коментирай

Шибек

Шибек 10.06.2020 2:14

Абе този черен банан пак ли изплува отнякъде. Я по добре пишете за зАРА или зДРАВКО.