Секси мацка оцеля в "Игри на волята", ето кой е аут СНИМКИ

Секси мацка оцеля в "Игри на волята", ето кой е аут СНИМКИ

Още един участник е аут от екстремното шоу "Игри на волята: България", а поредната гореща женска битка накара зрителите да загубят ума и дума от видяното в ефира на Нова тв.

След като Жътварите изживяха една от най-тежките си седмици в предаването с четири последователни загуби, се наложи племето да изпрати двама от своите играчи в битка за оцеляване. Ваня беше първата номинирана, а разклатеното състояние на Симона накара съплеменниците ѝ да я посочат като слабото звено, което може допълнително да уязви отбора.

Нещо ужасно сполетя Ивана от "Игри на волята" и тя изхвърча от формата

В крайна сметка след доста тежък елиминационен двубой, Симона напусна предаването.

Контузен участник в "Игри на волята" при сблъсък с конкурент СНИМКА

"Смятам за себе си, че съм победила много хора. Това, че спечелих толкова приятелства е най-голямото ми постижение. Изпитах и пречупих много неща в себе си. Щастлива съм, че имах шанса да участвам", сподели Симона.

В битката за съюзници Любомир и Тодор браниха честта на Ваня и Симона. На пръв поглед решаването на загадката на Сфинкса изглеждаше създадена за инженера, но впоследствие се оказа, че логическото мислене на състезателя по жиу-жицу съвсем не е за подценяване. Тодор успя да реши пъзела с несравнима скорост и доказа себе си като силен противник и в това направление. Той успя да извоюва за Симона и предимство от една минута при старта в същинската битка.

Елиминационният двубой пък, бе вдъхновен от древногръцкия вестител Хермес. Също като него, Симона и Ваня разчитаха само на леката си стъпка, която можеше да им осигури продължаването в играта.

Обрат в "Игри на волята": От формата си тръгна... СНИМКИ

Двете трябваше да си проправят път в осеяното с препятствия трасе с вързани ръце, а на финала ги очакваше пъзел, който можеха да наредят само с помощта на краката си. Въпреки преимуществото на Симона, стратегията на Ваня за преминаването през изпитанието и най-вече в подреждането на пъзела се оказа ключова за победата.

Освен със злато и спасение, Ваня си тръгна и с огърлица, която ѝ осигурява имунитет през следващата седмица. След напускането на Симона, единствените представители на разпадналото се вече племе на Ловците, остават тя и Тодор.

Сюзън от "Игри на волята" и Дуа Липа в опасна близост ВИДЕО

"Изключително важна е огърлицата специално за мен точно в този момент. Племето на Жътварите си е обещало да се пази докрай. Те няма да номинират Тодор, защото мъжката сила липсва в нашето племе и биха изпратили мен на номинации, ако се стигне дотам", заяви Ваня./show.blitz.bg