Обрат в "Игри на волята": От формата си тръгна... СНИМКИ

Обрат в "Игри на волята": От формата си тръгна... СНИМКИ

Тежка елиминационна битка определи следващия участник, който напуска приключението „Игри на волята: България“.

Станимира загуби всичко, за което се е борила от началото на екстремното шоу, въпреки че с всички сили се сражаваше за оцеляване със съотборника си Александър.

Шансът, обаче, не беше на нейна страна и студентката по право се раздели с племето на Рибарите.

В двубоя за съюзници съдбата на Станимира и Александър се крепеше на раменете на съответно Милен и Николай. Силата и издръжливостта на двамата решиха изхода на сблъсъка и бившият играч на Ловците заслужено спечели тежката игра. По този начин Станимира получи предимство в елиминациите, което ѝ осигури ценно време, за да се справи с изпитанието по-бързо от Александър.

Елиминационната битка изправи участниците пред серия от сложни задачи, за да разкрият тайната на шевицата – шифърът на българската душа, която беше скрита в пъзел. Достигането до нея изиска безупречна концентрация и умения в гребането до шамандура, където ги очакваше брадва, а след това голяма доза търпение и сила в разсичането на дебела греда. Предимството за Станимира направи възможно подреждането на по-малко части от ребуса във финалната фаза. Въпреки спечеленото преимущество от Милен и множеството грешки на Александър, притеснението й изигра лоша шега.

„Разочарована съм, че напускам племето си и играта, но в никакъв случай не съм разочарована от представянето си. „Игри на волята“ е най-голямото предизвикателство, което съм поемала през целия си живот. За мен беше чест да участвам! Научих се на много неща и съм благодарна, че имах възможността да излизам на терена“, коментира преживяването Станимира.

В понеделник играта загрубява и за последен път на Арената излизат три племена. Отборът, който загуби битката за неприкосновеност, ще изчезне от картата на „Игри на волята“ и ще бъде погълнат от другите два. Кое племе ще се разпадне и ще се наложи да се сражава под чужд флаг и командването на враговете, който го победиха?/show.blitz.bg

Коментирай

.....па

.....па 24.10.2020 12:21

Студентката по право няма никой на горния етаж.И все "ненаядена".Представям си какъв адвокат ще е.

Тая

Тая 25.10.2020 22:41

Е куха като ТИКВУН

Проф. Кучев

Проф. Кучев 26.10.2020 13:16

Подкрепям абсолютно долният пост! Момичето не е лошо, но е глупава като галош. И това ще завърши право, и недай Боже ще стане адвокат, или съдия, или прокурор, и ще решава човешки съдби... Мадре мия...