Секс оферта! Николас за Валери от "Игри на волята": Бих му хванал джойстика и... ВИДЕО 18+

Секс оферта! Николас за Валери от "Игри на волята": Бих му хванал джойстика и... ВИДЕО 18+

Звездата от "Къщата на инфлуенсърите" Николас умее да провокира, а това усети един от операторите на YouTube риалити шоуто. Всички в нета вече знаят за Ачката (a.k.a Ангел), по когото си беше паднал здраво Николас. Е, нещата между двамата не потръгнаха, защото Ачката харесва само мацки, но сега Ник е хлътнал по друга риалити звезда.

Не знаем какво има толкова Николас към риалити героите, но е факт, че има вкус за мъже. Кое не е така? Пред Vbox7 дружката на Tattstoner заяви, че е готов да направи много неща за Валери от "Игри на волята 4".

"Бих му хванал джойстика, за да изиграем някоя игра, например "Mortal Kombat". Може и някаква друга игра, сигурен съм, че той ги знае добре", споделя закачливо Николас. 

 

"Voulez-vous coucher avec moi, ce soir?", пък са думи от култовата песен "Lady Marmalade", които Николас би искал да чуе от Валери. Е, ок отнесохме се малко, а и никога няма да ги чуе, но би искал да подобри знанията си по френски, а учител да му бъде именно Валери, който поназнайва романтичния език.

За десерт Николас би предложил на Валери нещо практично, а именно - дълбокотъканен масаж, който е добре познат от древността. В наши дни е подходящ за активно спортуващи хора, а Валери определено е такъв. 

Една пойна птичка обаче ни изчурулика, че Валери не е навит за нито едно от предложенията на Николас, но всеки сам си прецЕня./show.blitz.bg