Шеф Ангелов отряза още една звезда в "Хелс Китчън", изхвърли го без да му мигне окото

Шеф Ангелов отряза още една звезда в "Хелс Китчън", изхвърли го без да му мигне окото

В Кухнята на Ада в "Хелс Китчън" става все по-горещо, особено с наближаването на финала. Кулинарната надпревара между участниците отдавна е минала границите на предвидимото и оттук нататък изглежда, че ще валят изненади.

След последния лайф от шоуто си тръгна още една от големите звезди - музикантът и актьор Костадин Георгиев, известен повече като Коцето Калки. Това случи, след като отборът на звездите загуби от от Сините. Шеф Виктор Ангелов изгони харизматичния хоби готвач заради слабото му представяне при приготвянето на "Кордон бльо" с пилешко филе.

Бесен скандал в "Хелс Китчън" между Бони и Гърдева, зрителите недолюбват певицата

Интернет сензацията Изабел Овчарова - Изи се спаси от елиминация и получи втори шанс. Калки е едва третата звезда, която напусна Кухнята на Ада след феноменалното представяне на Златните в последните седмици.

Култовата Симона хвърли голяма бомба: След "Хелс Китчън" тя ще..

В звездния отбор се появява все по-голямо разединение. В центъра на зародилия се конфликт бяха певицата Бони и риалити звездата Александра Гърдева. Те влязоха в спор по време на предизвикателството за приготвяне на суши. Скандалът между двете дами ще постави началото на истинска война при Златните.

Сините имаха и втори повод за празнуване, след като постигнаха победа в кулинарното предизвикателство в Троян срещу Червените. Това изпрати синия отбор в луксозната спалня за седмица и ще им даде нови сили за предстоящата вечерна резервация./show.blitz.bg

 

Коментирай