Румен Радев влиза като участник в "Игри на волята" СНИМКА

Румен Радев влиза като участник в "Игри на волята" СНИМКА

Снимките на новия сезон на "Игри на волята" стартираха от всички зрители ще могат да гледат епизодите през есента. Но тази година сезонът ще е доста различен, тъй като в него ще има добре познати физиономии. 

Продуцентите са се опитали да направят интересен кастинг, като за целта са уговаряли и доста популярни личности. Повечето са отказали, но сред участниците има и добре познати имена, като това на Румен Радев. 

Става въпрос за мъжкият модел, който носи същото заглавие като Президентът на България. Той е добре познат не само у нас, а също в Милано, тъй като по време на седмицата на модата представи новата колекция на Версаче. 

Хора от екипа на шоуто издават, че най-вероятно Румен ще влезе с приятелката си Теодора Мудева. Идеята на продуцента е да повтори сагата от миналата година с Алекса и Елица, които успяха да вдигнат рейтинга. Добре познат ни е като актьор в клипа "Сърце от лего" на Джена. 

Както вече първо БЛИЦ писа, сред участниците е и Мартин Николов-Елвиса, който се прослави като гадже на Емануела. Тя разкри пред медията ни, че е ходатайствала да го вземат в шоуто, но към днешна дата не са заедно и вече съжалява за тази си добрина./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 20.06.2023 12:23

Алекса и Елица никакъв рейтинг не са вдигнали.Те са най-недолюбваните участници заради предварително уговорената ''победа''на сръбчето.Филип,Гого това са фаворитите от миналогодишния сезон.

спец

спец 20.06.2023 13:37

Искам да попитам ,какво е ЗАГЛАВИЕТО на Президента на България ?!

Васко

Васко 20.06.2023 15:38

Тъп, по-тъп, най-тъп, БЛИЦ

Ггх

Ггх 20.06.2023 19:02

Тоя Сливенски пендел с какво е известен, че не се сещам.Ша го бият там като рогоска от дерек

Мими

Мими 23.06.2023 21:43

Абе хора влезте и играйте вие не критикуват хората