Емануела пред БЛИЦ: Уредих бившия си да участва в "Игри на волята"

Емануела пред БЛИЦ: Уредих бившия си да участва в "Игри на волята"

Преди десетина дни наш репортер случайно дочу разговор между Емануела и нейни приятелки, пред които тя обясняваше как е ходатайствала на Мартъин Николов-Елвиса да го вземат като участник в новия сезон на "Игри на волята". Тя потвърди новината с половин уста, но сега дава подробно интервю за бившия си и как се е помила на продуцента на шоуто да го вземе във формата, както и какви стратегии има за жените в предаването, за да може да оцелее по-дълго. 

- Емануела, вярно ли е, че си ходатайствала за влизането на Мартин Николов - Елвиса в риалити формата "Игри на волята"? 

- Да, вярно е! Ходих да се моля на продуцента Витомир Саръиванов да го вземе, защото той много иска да бъде известен. Не виждам нищо лошо, аз бая хора съм направила известни. (смее се) Той вероятно има някакви качества, но пък може и моето име да е изиграло някаква роля.

- А все пак одобрен ли е, ще участва ли със сигурност в новия сезон? 

- Доколкото знам е одобрен и ще участва! 

- Какво значи "доколкото знам"?! Вие не сте ли заедно, не си ли говорите тези неща?

- Не сме заедно от доста време. При нас изведнъж всичко приключи, любовта я няма. То може би не е имало изобщо любов, защото много често бъркаме приятелството с любов. С Мартин сме приятели от много години и затова съм прощавала много неща във връзката ни. Нямам драма помежду ни, пътищата ни са в различни посоки вече. 

- Споделял ли ти е какви са очакванията му от "Игри на волята" и какво би направил в самия формат, за да стане популярен?

- Един човек, за да стане популярен, би направил всичко. Единственото, за което си говорихме с него на тази тема е, че ако са много силни участниците, ще използва чара си да се сваля с някоя жена или пък да е в коалиция с жените, за да не го номинират. 

- Би ли се впуснал в любовна връзка пред камерите на формата?

- Разбира се! Ако му изиграе добра роля би влязъл в такива отношения със сигурност. Няма лошо! Не се опитвайте да търсите интрига между мен и него. Всичко е приключило и аз ще се радвам да успее да намери любовта на живота си. 

- А ти би ли се включила като участник в "Игри на волята"?

- Много искам да участвам. Но нямам нужната подготовка за такъв формат. Това ми е любимото предаване, следя го с голям интерес, защото има спортни игри без интриги и се надявам в новия сезон да не забъркат името ми в такива неща. Истински фен съм на предаването, но не съм подготвена. Не мога въобще да си представя, че ще живея на "дивата река". (смее се)

- Всички сме в очакване на лятото, което по всичко личи, че ще се забави, но при теб как се очертава да премине то?

- Работни ангажименти по морето и се надявам да го съчетаем и с почивка, но как ще стане - не е много ясно! Надявам се да имам щастливо и свободно лято, ще бъда със синовете си. Напоследък се чувствам много щастлива и спокойна, отдала съм се на правене на нови проекти за себе и моите изпълнители.

- Как върви музикалният ти лейбъл, преди броени дни представи ново име?

- Момичето се казва Залия, много е талантлива и се надявам да е амбициозна и успешна. Първата й песен е в дует с Киара и се получи много добре. Набелязвам си още изпълнители, но сега искам да се съсредоточа върху тези, които имам. 

- Как вървят дискотеките? Каква е тенденцията в музиката, май се завърнаха кючеците...? Дори твоята последна песен клони към този стил... 

- Има хора по дискотеките и мога да кажат, че на моите участия се забавляват доста. Като че ли наистина кючеците и ретро звученето са на мода в момента. Може би това им липсва от толкова модерни работи напоследък. Това са тенденциите, но важното е да се прави хубава музика. 

 

Коментирай

абе

абе 25.05.2023 14:24

директно в гъзъ!

блЯк

блЯк 25.05.2023 15:55

Пак ли тази кикимоеа пробутвате...

Трол

Трол 26.05.2023 23:07

Тоя па сопол ше го таралянкат

Танчето

Танчето 26.05.2023 23:58

Ще го номинирам в началото още нар'ко зависим грозен нежен тип

Анонимен

Анонимен 27.05.2023 0:28

Тази мутра ли ще правят известна? youtu.be/EuMz-RO9b9s

Йо йо

Йо йо 27.05.2023 1:47

ПИдофилчето Елвиса.... Хахахаха ще тряска малките жени Излагате се да го взимате тоз пидофил

Милица

Милица 27.05.2023 11:27

Тоя, достойнство няма ли? Жена го бута? Мишок

Ha ha ha

Ha ha ha 27.05.2023 11:33

Pedofila

Mimi

Mimi 27.05.2023 11:34

Naistina li shte go gledame toq grozen mazen tip?

Калин г.

Калин г. 27.05.2023 13:30

Това е излагация. П, дофил в предаване за спортисти шампиони. Падение

Tina

Tina 27.05.2023 16:59

Mnogo nejen be xaxaxa razchita na jeni

kravar

kravar 28.05.2023 23:41

stiga s tiq pomii ot diariq !

хххххх

хххххх 30.05.2023 22:53

Оххх искам да и намачкам силиконовите цици.