Роксана се нахвърли на Дара заради брат си и "Гласът на България": Вие го убихте! ВИДЕО

Роксана се нахвърли на Дара заради брат си и "Гласът на България": Вие го убихте! ВИДЕО

Фолкпевицата Роксана не издържа на това, което се случи с брат й Радослав Гергов - Радула в "Гласът на България" през уикенда и дръпна такова унищожително слово в ТикТок, че на журито на музикалния формат със сигурност свят му се е завило.

Той стъпи на сцената на "Гласът" и изпълни емблематичния хит на Korn "Freak on a Leash", но така и не получи одобрение от нито един от членовете на журито, които така и не се обърнаха накрая. Нещо повече - след изпълнението му заявиха, че е пял безлично.

Роксана, която е негова сестра, не спести нито грам от емоцията си и каза на глас онова, което наистина мисли, като през цялото време, въпреки че не я назова поименно, имаше предвид конкретно Дара.

"Моят брат Радо се представи уникално в "Гласът на България" и не му се обърна никой. Не е проблема в това, голяма работа. Истината е такава, че най-якия сезон в "Гласът на България" ще остане този, в който бяхме ние, първия сезон. Не ми пука кой какво мисли, това е, по-хубав сезон от този няма да имат!

Обръщахте се на хора, които са музикални инвалиди! Обръщахте се на певци, които изобщо не знам какво правят на тази сцена! Давате шанс на певци, които не заслужават да бъдат певци! Те не са родени да бъдат певци, а да бъдат нещо друго! Опитвате се да превърнете това музикално шоу в някакво шоу, в което трябва да се посмеем! В такова шоу трябва да умеем да се изразяваме правилно.

Един такъв талант като него е убит на тази сцена - точно сега и точно в този момент! Но това не значи, че той не може да продължи и че не пее добре.

На теб, мила моя, ти счупи главата изпълнение, което... чеп за зеле не става от него! Чисто по български да ти го кажа, по байганьовски, защото ние сме си такава държава и трябва да знаем откъде произлизаме.

Ти, когато си достатъчно музикална, трябва да си чула, че на тази сцена се е качил човек с рутина. Колкото и нестабилен да е бил по време на пеенето си, това е адреналин, емоция. И да не говорим, че преди това са му пуснати кадри от загубата на наш родител. Върнаха го назад, към този стрес от загубата на майка, това са насъбрани емоции, вълнение.

Затова, мили колеги, искрено се обръщам към вас - уникални таланти сте, но тая вечер се обърнахте на страшни инвалиди в музиката, на хора, които не заслужават да държат микрофона. Аз слушах с тия две уши и гледах с тия две очи, а това, което мога да пожелая на моя брат, е да върви само напред и само нагоре, да прави само това, което обича, защото той ще бъде оценен там, където трябва.

Аз имам изключително сериозна приятелка, която живее вече дълги години в Америка и с нея направихме нещо за теб без ти да знаеш - записахме те в "Гласът на Америка". Аз мисля, че там е твоето място и там ще се изявиш по най-блестящия начин. Мисля си даже, че да стъпиш на такава сцена, дори и никой да не ти се обърне, си заслужава, тук нищо не си изгубил!", завърши емоционалното си слово Роксана.

@ryanhoward345 #роксана #гласътнабългария#foryou ♬ original sound - Ryan Howard

Любопитен факт е, че именно "Гласът на България", в който Роксана участва през 2011 година, даде старт на музикалната ѝ кариера. Тогава изпълнителката влезе във формата именно заедно с брат си Радослав, но тя стигна до финала, а той отпадна още в начален етап./show.blitz.bg

Коментирай

Коя

Коя 22.09.2023 14:07

е въпросната Роксана и дали разбира нещо от пеене? Тя по-скоро прилича на магистрална труженичка, която е възможно да е добра в свиренето.

диор

диор 22.09.2023 14:34

и за какво да се обръщат на нещо което дори не е пеене а нещо средно между крещене на дебил и прегракнала сврака

Работническо дело

Работническо дело 22.09.2023 15:42

до кога ще ги търпим тези мангали да се вживяват като много велики ! взазща майкая дейба ще ви изколя и натикам в екарисажа циганска гнусна измет

въх, въх

въх, въх 22.09.2023 18:44

Младежът може да пее, но не блесна защото сбърка с изборът на песен за формата. Всъщност, коя е тая Роскана ? Нея самата я пробутаха силово преди няколко години, сега тя се произнася кого още трябва да пробутат

Той

Той 22.09.2023 18:48

Hahahhah боли ма уя кво мисли вмирисаната мангалка за още по вмирисания си брат, марш в канала хлебарки недъгави

Капитана

Капитана 22.09.2023 19:01

Кой го интересува какво мисли една циганка?Дори не мисля, че една циганка може да мисли!

Mr.k

Mr.k 22.09.2023 19:08

Права е момичето. Много добре се представи. Ама тези клоуни а.к.а журито за хуй не стават ...

Ернесто

Ернесто 26.09.2023 5:28

Момчето се стегна и пя несигурно, дано успее в другия Глас. А иначе българската естрада еба мамата на няколко поколения музиканти, които от своя страна продължават традицията. За това няма българин успял с пеене или свирене в поп и рок жанра навън.

ivailo_filchev@btv.bg

[email protected] 26.09.2023 16:36

Комплименти за Радо!Явление в сивия кръговрат на естрадата!Едно време,преди години в Калното слушахме по различна музика!Не Щурци и Сигналци!