logo

Родителите на Боби от „Фермата" ръководят банда просяци в Швеция

Родителите на Боби от „Фермата" ръководят банда просяци в Швеция

Родителите на Борислав Стефанов от „Фермата" ръководят банда просяци в Швеция, научи „Уикенд” от достоверен източник.

Риалити героят е син на циганския барон Ангел Стефанов, който нашумя преди 5 години в документалния филм на Миролюба Бенатова – „Просяци в Швеция”, излъчен по Нова телевизия, където тя тогава работеше.

Схемата за печелене на пари процъфтяваше в градовете Гьотеборг и Йостерйотланд. В разследването на Бенатова бащата на Борислав застана с лицето си пред камерата на медията и се обяви за лидер на групата български просяци от ромски произход. Ангел Стефанов е известен на полицията в Гьотеборг, където е ръководел организация за просия. Срещу него е имало сигнал, че изнудвал работила за него жена, която не могла да изкара достатъчно, за да си плати наема. В групата на Стефанов е била и майката на Борислав.


„Да, аз съм организаторът. По смисъла на закона аз съм престъпник. Ние за себе си знаем, че не сме. Ние сме инвеститори на България, намерили сме начин да излезем от нищетата. Ние сме един колектив, събираме всичко накуп и делим наравно. Моята роля е нещо като охрана за тях. Ако не съм аз, румънците се събират по 10-15 човека. Бият ги, гонят ги, взимат им местата. Някои от хората ми дават пари, аз не ги изнудвам по никакъв начин. Ние взаимно си помагаме”, обяснява без грам притеснение Ангел Стефанов пред камерата на Нова телевизия с какво се занимава в Швеция.

Борислав уверява всички, че не е бил запознат как баща му си печели парите, но малцина са тези, които  му вярват. „Когато излъчиха това предаване, се сринах психически. Избухнах в караници с него. Не съм знаел, че майка ми и баща ми просят в Швеция. Превъзмогнах го, защото знам кой съм, по какъв начин си храня децата и как си изкарвам парите. Това е моят баща и не за 100, за 200, а за 1 милион не бих се отрекъл от него.

Не одобрявам постъпките му и нещата, които е направил. Но тук е тънкият момент, в който светва червената лампа и ми казва: „Боби, това е неправилният път”. Аз не се занимавам с глупости и всеки, който ме познава, може да потвърди. Аз си изкарвам моите пари, той си изкарва неговите. А и не може да се съди за един човек какъв е по родителите му”, твърди Борислав, който е решил да печели парите си по честен начин – със строителство./show.blitz.bg

Коментирай

Ясно е

Ясно е 31.12.2020 14:11

Този пере парите на баща си, май? Новият Ванко 1 с "успешен бизнес".

Явно

Явно 02.01.2021 1:47

Явно МАНГАЛА , на когото трябваше да съчувства цяла България ,е напълно не наясно, с какво точно се занимават мангалите, дето са го отгледали. Как лъжеше този боклук в ефир, как се правеше на умряла лисица .. бих го завързал и залял със средно наситен разтвор на сярна киселина ...

Ами,

Ами, 02.01.2021 11:16

Боби влезе във Фермата да промени мнението за циганите но само го затвърди.

Радж

Радж 02.01.2021 11:20

Каквото и да правят циганите си остават такива ,това им е закодирано.Вари ги ,печи ги,остават си цигани,лъжливи,крадливи,мръсни и да не изброявам.Няма изключение.

ГРАД  КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 03.01.2021 9:38

малко са свектните роми