logo

Режисьорката Неда от "Мастършеф" плаши с шамари в предаването СНИМКА

Режисьорката Неда от "Мастършеф" плаши с шамари в предаването СНИМКА

В пристъп на жестока агресия изпадна най-артистичната участничка в "Мастършеф". Въпреки че се занимава с изкуство, театралната режисьорка Неда се прояви като истинска хулиганка и заплаши с бой конкурента си в кулинарното шоу Красимир.

До грозната сцена се стигна, след като двамата се събраха в екип. Задачата им беше да създадат заедно храна, която се предлага по улиците на различни държави.

Силвена Роу пак го обърна на секс в "Мастършеф" СНИМКА

Още в първите минути обаче Неда предизвика хаос в кухнята, а Краси изпадна в нервна криза от некоординираните й движения. Вместо да се организира, театралката се озлоби.

"Изобщо не се притеснявам, че Краси ще получи инфаркт заради мен! Иде ми да му перна два шамара и да го пусна в горещото олио!", изрепчи се тя и обвини съотборника си в липсата на оптимизъм и вяра в крайния резултат. 

Бомба в bTV! Спират "Мастършеф" по средата на сезона заради... СНИМКА

Докато двамата се караха, всичките им ястия - от мароканските агнешки шишчета до китайските пролетни рулца, се провалиха. Потресен от индийската им зеленчукова самоса, шеф Петър Михалчев я нарече "киснат хляб". Шеф Силвена Роу пък категорично отказа да опита препържените ястия на тандема с мотива, че й вдигат холестерола, само като ги погледне./show.blitz.bg

Коментирай

хвърчилка

хвърчилка 14.05.2020 16:54

Тази режисьорка не можа да си изрежисира собственото поведение. С големи претенции, а е много скучна.