Първо в ШОУ! Няма да повярвате кой ще бъде водещ на "Сървайвър" и къде ще се снима

Първо в ШОУ! Няма да повярвате кой ще бъде водещ на "Сървайвър" и къде ще се снима

Любителите на приключенски формати ликуват, след като стана ясно, че "Сървайвър" се завръща в родния ефир. Кастингите за нови ентусиазти да се впуснат в приключението тече с пълна сила, но все още не е ясно дали излъчването на формата ще бъде в края на тази години или ще бъде отложено за следващата.

Има много въпросителни около заръщането на "Сървайвър". Феновете на предаването се чудят къде ще бъде снимано този път и кой ще застане като водещ. Наш репортер научи отговорите на двата съществени въпроса. 

Първоначалните нагласи бяха, че водещ на "Сървайвър" ще остане Владо Карамазов. Той самият загатна за това в социалните мрежи, но истината се оказа друга. Владо никога не би предал Евтим Милошев, който продуцираше предишните сезони на формата. Тази година предаването ще се прави изцяло от екипа на bTV.

И съвсем естетствено за водещ продукцията ще пробута свое лице. Най-спряганото име засега е това на Антон Хекимян, който от няколко месеца е с нова длъжност - директор новини и актуални предавания. Не знаем как би съчетавал воденето на такова предаване, което се снима извън пределите на страната, с директорските си задължения, но като че ли не искат да поверят продукцията на друг. 

Медията залага изключително много на "Сървайвър", а новият сезон щял да се снима на някой от красивите плажове край Доминикана./show.blitz.bg

 

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 20.05.2021 19:50

Кой, пак некой пидараст ше да е.

Гост

Гост 21.05.2021 0:54

Дреме ми на уя

Република

Република 21.05.2021 11:03

Водещ на Сървайвър"— Хекимян!? Шегувате ли се? По-голямо дърво като визия и поведение няма в целия ефир. Ще отблъсне зрителие още с първото си появяване. Нека си директорства — поне не го виждаме! Все пак се надявам да се шегувате!

Лина

Лина 21.05.2021 15:08

Стига вече с този Хекимян! Омръзна ни до болка!!!

iskame

iskame 22.05.2021 2:11

vitomir saraivanov i niki kan4ef - samo da ne dimo padalski mola vi