Първият изгонен от "Къщата на инфлуенсърите" вбеси всички

Първият изгонен от "Къщата на инфлуенсърите" вбеси всички

"Къщата на инфлуенсърите" има своя първи изгонен участник. Това е Аниста, която меко казано изненада всички с поведението си при елиминационната игра. И изненада не само зрителите, но и инфлуенсърите, пише каналът vbox7.com.

Всъщност играта не беше от най-приятните. Участниците трябваше да придвижат метална халка по метална рамка с доста чупки и завои, по която тече ток. Участниците просто не трябваше да пускат халката, така че дори и да ги бие ток, ако успеят да задържат халката, нямаше проблем да продължат до края ѝ. Така направиха Тинко, Ваня, Виктория Капитонова и много от останалите участници.

Е, Аниста не успя. При всеки допир с тока тя пищеше, а накрая се отказа от играта. Тя заяви, че има проблеми със сърцето, а след този ток се чувства сякаш е изпила 5 енергийни напитки. Добър въпрос е защо човек със сърдечни проблеми пие по толкова енергийни напитки, но не е наша работа.

 

Така Аниста стана първият изгонен от Къщата. Виктория Капитонова беше готова да си тръгне вместо нея, но не такива са правилата на играта. Аниста изрази задоволство, че си тръгва без никой да я е намразил... но истината е малко по-различна.

Стела, Йоанна, Карина, Ваня, Виктория и кой ли още не се оказа, че имат едни и същи наблюдения - Аниста се държала надменно, с пренебрежение към останалите. 

Историята се пренесе онлайн, където Аниста призова да не бъде съдена по 10-15 мин. игра. "Никога не съм казвала каквото и да било за тях по време и след участието ми. Да, изнервих се. Да, човек съм", написа тя.

Иначе Карина се превърна в неочаквания герой в играта. Тя се справи със задачата за под 2 мин. (за сравнение на Боян му трябваха над 20) и дори не трепваше, когато токът я удряше. 

Коментирай

1234

1234 10.08.2022 11:50

Какви са тези уроди?Тези всичките са за психиатрична клиника, тази татуираната е известна наркоманка по Пловдив и платена мастия с Онлифенс.

абе,

абе, 11.08.2022 9:29

Никой не го интересуват тези ненормалници.За Ваня от ''Игри на волята''имах по-високо мнение.Не разбирам защо се е набутала в този гнусен бъркоч.