Първата целувка в "Ергенът" вече е факт, Евгени награби... СНИМКИ

Първата целувка в "Ергенът" вече е факт, Евгени награби... СНИМКИ

Първата целувка в романтичното шоу "Ергенът" вече е факт, а късметлийката се оказа Валерия. Евгени Генчев избра нея, а целувката им се оказа по-страстна от очакваното и премина бързо в интимности.

Гледката, разбира се, накара останалите момичета да се напрегнат, а една от тях дори си позволи да отиде и да прекъсне романтичния момент. Завистта в погледите на останалите претендентки за сърцето на Ергенът се четеше ясно, нищо, че някои отправиха и познати лицемерни любезности с избраничката на Евгени.

Пищната Пам Веледис се промени до неузнаваемост след "Ергенът" СНИМКИ

В крайна сметка Валерия заяви, че Евгени се целува много добре и че изпитва силно вълнение, когато е с него. Тя посочи, че се радва, че е първата, която се целува с него и няма значение, че ще има и други след нея. Последва и втора целувка между нея и Евгени, като няколко минути те не можеха да отделят поглед един от друг.

Елисавета от "Ергенът" в опасна връзка с Филип Плейн СНИМКА

Нейната приятелка Айлин заяви пред камерата, че няма нищо против да си споделя Евгени с Валерия...засега. Айлин живо се поинтересува как е било и какво е почуствала Валерия, защото явно има скрит план. Милица реагира като каза, че е напрегната, макар и не тъжна.

"Аз не ревнувам, че я целунал, а че е прибързал. Целувката е специално нещо. Аз не я раздавам на всекиго", обясни Милица./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 03.03.2023 11:07

Айрин не е приятелка на Валерия. Просто държи ''врага'' наблизо за да знае всяко нейно действие. Завижда и, и е злобничка и лигава.

Явор

Явор 03.03.2023 21:34

Единственият коментирал е върл фен на тази помия и гадост. Срамно е, че й е фен.

kriskayl357

kriskayl357 09.03.2023 7:43

На всички , които ми блокираха коментарите в сайта ще кажа следното :- Да ви еба путката майчина бокуци долни , русофили ебани , Пжелавам на всеки , който пише против Украйна да го изяде рака , скоротечният , него и децата му . Яжте лайна цял живот .