Първа сватба в "Ергенът"! Ето коя участничка реши да мине под венчило СНИМКИ

Първа сватба в "Ергенът"! Ето коя участничка реши да мине под венчило СНИМКИ

Евгени Генчев може и да не се влюби в нея, но тя намери своя принц. Новоизлюпената инфлуенсърка Лия Кръстева обави в Instagram, че е щастливо обвързана, но нещо повече - готви сватба.

Мацката сподели, че е щастлива в любовта, защото е открила мъжа, за когото иска да се омъжи. Любовта пламнала от пръв поглед, а това било сигурен знак за нея, че си заслужава да каже "Да", когато получила предложението. 

 

"Участието ми в "Ергенът" беше едно от най-незабравимите преживявания в живота ми. Когато влязох аз имах страх от това да бъда сама - в живота, у дома, в главата си. Бях прекарала две години затворена в едно малко, китно, но скучно градче Берковица, където ставах всяка сутрин в 5, за да карам дядо си на хемодиализа", сподели в Instagram Лиа, която е загубила едни от най-близките си хора вече.

"Когато умряха аз загубих част от себе си. Спрях да виждам смисъл да живея. Бях отделена от всякакъв живот на млад човек, който познавах. Една година се борех всеки ден да не завия към пропастта. Не преносно. Буквално. Когато си стегнах куфарите за Бодрум си казах "сега или ще се оправя, или наистина ще се приключва". Не мога да ви опиша какво е чувството да бъдеш три седмици без никакъв контакт с хора, но аз се преродих", споделя още мацката.

Мъжът до Лиа е силен, а бъдещето си с него вижда, че ще бъде прекрасно, каза още тя./show.blitz.bg

Коментирай

slagamvgaza

slagamvgaza 31.03.2023 19:10

Абе така като гледам младоженеца има нужда от страпон май!