Преди "Сървайвър": Татяна показа своя детска СНИМКА и заяви, че е готова да....

Преди "Сървайвър": Татяна показа своя детска СНИМКА и заяви, че е готова да....

Фолк звездата Татяна е сред популярните личности в новия сезон на "Сървайвър", който тръгва след броени дни. От сторитата й в последния месец виждаме, че се е отдала на сериозни тренировки във фитнес залата и е силно мотивирана за участието си във формата. 

Броени часове преди да излети за Доминикана, където ще се снима този сезон, Татяна сподели интересна снимка от детството си и направи препратка към жената, която е станала днес. 

"Това съм аз, момичето с голямата усмивка от малка и с хиляди мечти !Сбъдвах, падах, ставах и никога не падаше усмивката ми и силния ми дух!

 

Ето, че в живота ми предстои поредното предизвикателство, за което мисля, че съм готова и ще съм най-щастлива ако мога да дам частичка от себе си на всеки един с образа си към нещо добро и градивно! От тук нататък моят пиар ще Ви прави съпричастни тук в инстаграм, фейсбук и тик ток за всичко, което се случва с мен!Единственото нещо, което желая за мен, близките ми и всички вас, е да сме здрави,по -добри и единни! Обичам ви", написа Татяна в своя Инстаграм. 

Певицата се слави с най-хубавото и стегнато тяло сред всичките си колежки, а наскоро издаде и тайната за това - нейната серия здравословни чайове за отслабване и либидо./show.blitz.bg