Прецакаха Маги от "Ергенът", след шоуто се оказа, че тя не може да...

Прецакаха Маги от "Ергенът", след шоуто се оказа, че тя не може да...

Прецакана след шоуто "Ергенът" се оказа финалистката от последния сезон Маги! Въпреки че стигна до края на риалитито, красавицата така и не може да си намери гадже.

Тъжната новина за личния си живот призна самата риалити звезда, която мнозина, в процеса на шоуто, смятаха за фаворит за спечелване на сърцето на доскорошния най-желан тв ерген. Впоследствие се написа, че всъщност Маги е щастливо обвързана и се радва на новата си любов - но малко след това самата блондинка сама опроверга спекулациите.

Маги от "Ергенът" с брутални разкрития за Алек и майка му Ксения

Колкото до Алек Младенов, за когото куп красавици бяха готови на всичко, Маги признава, че тотално вече го е изтрила от съзнанието, а навярно и от сърцето си. За нея финалът на шоуто е бил повече въпрос на накърнено его, отколкото на изгубена любов. Маги е дори благодарна на Алек за това, че постъпи по този начин, като остави участничките с видеообръщение и показа какъв човек е.

"Аз него мъж не мога да го нарека, съвсем други са ми представите за мъж. И с времето, когато преодолях гордостта си и обидата, си дадох сметка, че този човек ни е направил услуга на мен и на Надежда", категорична е Томова. И дори разкрива, че романтичните й мигове с Алек далеч не са били толкова неустоими, защото Младенов не се целувал добре.

"Дори в това не го биваше. И ако сте забелязали, през повечето време, от средата на предаването та чак до финала, винаги се целувахме със затворени уста. То се е хванало и от камерите, нямаше страстни целувки с език и прочие. Запитайте се защо?! Ами то е ясно - химията или я има, или не, не може да се имитира", призна Маги.

Маги е бясна на Алек! Разкри имало ли е сценарий и кой е шушнел на "Ергенът" в ухото

Носителката на короната за красота Мис Варна 2006 е категорична, че е била простила не особено мъжкото поведение на Александър Младенов и намесата на майка му Ксения, но след интервютата, които той дава след края на формата и каза, че на никой не е дал фалшиви надежди, вече не може да му прости.

Малко след шокиращия финал на шоуто гръмна новината, че Маги е намерила любовта на живота си, който я утеши с мерцедес за близо 1 милион лева.

Във видео, публикувано в социалните мрежи, се вижда как изоставената заедно с Надежда финалистка от "Ергенът" е изненадана от любимия мъж с грандиозен подарък по особено романтичен начин. Кадрите показват скъпарски черен джип с панделка и балони във формата на сърце. Върху кожения салон има и красив букет с рози, декорирани с буквата "М".

"Момичета, не се отказвайте! Любовта си струва чакането", пише Магдалена под видеото в инстаграм, намеквайки, че най-сетне е открила принца на бял кон. Близки до изоставената мома издавали, че от известно време излиза с доста заможен господин, значително по-възрастен от нея.

Накрая се оказва, че клипът е рекламен за известна автокъща, а джипът си остава за продаване в нея, а не за Маги. Тайнствен любовник липсва, а Томова е сама и все още търси своя спътник в живота./show.blitz.bg

Коментирай