Потрес! Лекарят Иван-Асен от "Един за друг" взимал рушвети! СНИМКИ

Потрес! Лекарят Иван-Асен от "Един за друг" взимал рушвети! СНИМКИ

Младият лекар Иван-Асен от риалити формата "Един за друг" може да е положил Хипократова клетва, но не се трогва за болните, ако не му дадат пари на ръка.

Пациентка, която случайно е попаднала при лекаря, разкри наскоро, че докторът, който доби популярност покрай участието си в риалити формата, взима по 50 лeва, за да обърне внимание на пациент.

Ето коя двойка си тръгна от "Един за друг" и защо.. СНИМКА

"Не ме интересува разликата във възрастта им. Грозно е поведението на този доктор! Попаднахме на него в "Пирогов" и съм възмутена! Ужасно отношение, но до момента, в който получи 50 лв за довиждане. Тогава изведнъж отношението се промени. Предполагам, доста хора ще го разпознаят този хубостник", ожали се млада жена, която е потресена от наглия лекар, пише "Уикенд".

Иван-Асен има връзка с 42-годишната Милена, която е медицински представител във фармацевтична компания. Младият доктор работи в клиниката по кардиология в УМБАЛСМ "Пирогов". Двамата се запознават на работен семинар, където пламва любовта им. Милена се развежда набързо и приключва 20-годишния си брак, Иван също прекратява връзката си.

Двамата са заедно от 2 години и вече са се сдобили със собствен дом в София. "Едва ли е от лекарската заплата - сигурно е от пари, които пациентите им дават на ръка", цъкат с език зрители на формата. "Тази 42-годишна и 28-годишен не си подхождат. Все едно гледам майка и син”, "Изключително смешна двойка. Майка и син решили да стават известни или пък им трябват пари - те си знаят. Което и да е от двете, не е това начинът. След 15 години ще са много интересна картинка!", са само част от злъчните коментари за двойката в мрежата.

Факт е, че 42-годишната Милена изглежда много по-добре от доста от младите момичета във формата, които приличат на лелки. Иван-Асен пък прави впечатление с доста изнежнените си маниери и поведение. Дори се породиха слухове, поставящи под съмнение сексуалността му, които не се наемаме да коментираме. Факт е, че Милена се държи като майка орлица с младия си мъж, пише още изданието. 

Само седмица след старта на втория сезон на "Един за друг", в социалните мрежи вече има масово негодуване срещу едно от семействата. Зрителите са настръхнали срещу бизнесдамата Тяна Пресолска и съпругът й Иво, които явно са попаднали в шоуто по втория начин. Очевидно е, че те са попаднали в шоуто с връзки, а не чрез обичайния кастинг.

Тяна е собственичка на веригата козметични салони с просташкото наименование "Дуписима", където ходят голяма част от най-вулгарните плеймейтки, както и дами, облечени и изглеждащи на ръба на добрия вкус. Студиото за красота е сравнително оборотно. Иво пък е братовчед на актьора Димо Алексиев. Отново шуробаджанащината излиза на преден план, роптаят зрителите.

От визитката в "Един за друг" виждаме, че не всичко между Тяна и нейния съпруг Иво винаги е било наред. Двамата признават, че са минали през много тежки моменти, един от които е изневяра от страна на Иво. Той признава, че е благодарен на съпругата си, че тя му е простила, а тя се опитва да убеди аудиторията, че отношенията им стават дори по-хубави отпреди, но малцина й вярват./show.blitz.bg

Коментирай

Браво на писателя

Браво на писателя 10.03.2021 2:32

Тази статия е написана с чуство за хумор и с доста по добро владеене на езика от типичните драсканици на Блиц. Напомня ми за списание Блясък.

Зрител

Зрител 13.03.2021 9:35

Иво е готин,но Тяна е просто непоносима.Самочувствие до небето,превземки...Сега разбирам защо Иво и е изневерил.Тази не бих я изтърпял в къщи.Може би Иво е срещнал по-земен човек от тази фръцла.Най-неприятната дама в шоуто.

Зрител

Зрител 13.03.2021 9:39

Милена наистина изглежда много добре,дори по-добре от младото момиче с изкуствени мигли и коса.Но разликата в годините е много видима.Да оставим това,няма значение,но до кога Миленче мислиш,че този млад мъж,при това лекар ще е с теб?След 10 години ти на колко ще си,а той?

Нони

Нони 14.03.2021 10:55

Тази Милена и този Асен са ми много противни,нямат никакво излъчване. А относно за връзките с които са влезнали,та то навсякъде е така нищо чудно. Няма да изкарат дълго тези циркаджий