Ето коя двойка си тръгна от "Един за друг" и защо СНИМКА

Ето коя двойка си тръгна от "Един за друг" и защо СНИМКА

Предаването "Един за друг" се радва на голям зрителски интерес, а тази година всички двойки са интересни и имат своите почитатели. 

Вече втора двойка е аут от предаването, след като останалите решиха да дадат за втори път шанс на Тина и Станимир, който се оказват все в дъното на класацията. 

Втората двойка, която се сбогува с възможността за победа в „Един за друг“, са Ралица и Жельо. Двамата не успяха да се справят с предизвикателствата през седмицата, попадайки на дъното на класацията след индивидуалните игри и общото изпитание за издръжливост, в което трябваше да покажат колко добре се познават.

Рали и Жельо се изправиха на елиминации срещу Тина и Станимир, които от своя страна се бориха за оставане в предаването за втори път. Мнозинството от участници в риалити формата гласува за младата двойка от Бристол, която отново запази шанса си да достигне до финала на любовното състезание.

Зрители подозират, че останалите двойки избират Тина и Станимир да продължат, тъй като не виждат конкуренция в тях. Докато Рали и Жельо са от 17 години заедно и имаха всички шансове да спечелят формата. Те вече са се върнали в Германия, където живеят през последните години, но мечтаят да се завърнат в родината си./show.blitz.bg

Коментирай