logo

Потрес! Деси Тенекеджиева получи вибратор в "Черешката на тортата" СНИМКИ

Потрес! Деси Тенекеджиева получи вибратор в "Черешката на тортата" СНИМКИ

Деси Тенекеджиева развихря бурни страсти с участието си в кулинарното шоу "Черешката на тортата", а в последния епизод направо събра погледите с подаръка, който получи.

Джийсън Брад Люис, с когото води открита война в шоуто, реши да отвърне на удара на актрисата и певица и й подари в ефир... вибратор с послание "Да укроти превъзбуденото си състояние по време на Черешката".

Мощен скандал в "Черешката на тортата"! Бергендорф и Тенекеджиева се хванаха за гушите!

Това, разбира се, не е точно подарък, а опит на Джийсън да извади атрактивната Тенекеджиева от зоната й на комфорт. Тя, разбира се, реагира сякаш е ударена с мокър парцал при вида на подаръка, който изобщо не прие с усмивка.

Брутален скандал в "Черешката на тортата"!

На една от скорошните снимки в социалната мрежа дори, Джийсън бе публикувал издайническия кадър, на който ясно се вижда широко дискутирания впоследствие вибратор, което буквално вбесило брюнетката./show.blitz.bg

Коментирай

Някой

Някой 28.01.2020 6:19

Пълен нещастник и излишен хуманоид е въпросният ДжеБраЛю. Двамата с Жана са като извадени от психиатрично или токсикологично отделение. И докога такива същества ще намират изява в ефира, да им подражават малолетни.

Probka

Probka 29.01.2020 8:17

Тенекията си е мъж какво толкова