Мощен скандал в "Черешката на тортата'! Бергендорф и Тенекеджиева се хванаха за гушите...

Мощен скандал в "Черешката на тортата'! Бергендорф и Тенекеджиева се хванаха за гушите...

В "Черешката на тортата" и тази седмица напрежението ескалира до червено и двама от участниците се хванаха за гушите. Този път ястията нямаха значение, но две от девойките решиха да се правят на велики и да мерят сили една с друга. Или казано по друг начин - коя е по-по-най. 

В истински махленски скандал се е превърнала комуникацията на Жана Бергендроф и Деси Тенекеджиева, което си пролича и на екран, но най-зловещото се случило зад кулисите на предаването. 

Брутален скандал в "Черешата на тортата"!

Тази седмица в кулинарното шоу с двете дами участват още Фънки, Константин и Джейсън Брад Люис. Мъжете бързо намериха общ език, но жените изглежда не могат да мелят заедно брашно. Жана скочи на едно от изказванията на Деси, че жените могат да правят няколко неща наведнъж, докато мъжете не са устроени по този начин. Жана обвини Тенекеджиева във феминистки разсъждения и не се съгласи с нея. 

Зад кулисите и двете не се изказали ласкаво една за друга. А мъжете през цялото врее се чудели по какъв начин да узаптят двете хиени, които чакали удобен момент да захапят другата./show.blitz.bg

Коментирай