Поредна драма в "Игри на волята", линейките хвърчат заради... СНИМКИ

Поредна драма в "Игри на волята", линейките хвърчат заради... СНИМКИ

Поредна драматична ситуация беляза снощния лайф в "Игри на волята", след като Фейгин буквално се срути от изтощение, а сходна ситуация застигна и Георги от отбора на Непобедимите.

Непобедими и Безстрашни се впуснаха в едно от най-опасните предизвикателства на Арената, за да разпределят териториите, които племената ще обитават през следващата седмица. В крайна сметка Безстрашните пак затвърдиха отборния си дух и си гарантираха още една седмица сред лукса на Резиденцията. 

Ралица от "Игри на волята" изплака мъката си! Боли я, че...

Много тежко падане на Фейгин обаче, стресна жестоко всички на Арената. Крехката фигуристка, която иначе демонстрира страхотен боен дух и готовност в битките, падна много лошо от високите кокили, на които бе качена и с уплах заяви, че от устата й излиза пяна.

Алекса и Елица от "Игри на волята" ще стават родителите

Малко по-късно именно Фейгин смени Георги, който също бе изведен до линейката от медицинския екип. Племето на Непобедимите се класира на фаталното второ място.

Любопитен момент бе посланието на Михаела, което Безстрашните чуха малко преди да излязат на Арената. Думите на красивата брюнетка успяха да разединят племето, предизвиквайки напрежение във взаимоотношенията между съплеменниците. Михаела открито разкритикува Джаферович и предателството в женската коалиция, признавайки, че най-голямата победа, с която си тръгва от състезанието, е приятелството ѝ с единствения истински човек - Ралица./show.blitz.bg

Коментирай

ТКЗС "Иван и Андрей"

ТКЗС "Иван и Андрей" 01.11.2022 16:56

Дайте им работа да строят за помешчиците къщи.

ха ха

ха ха 01.11.2022 18:56

Фейгин защо се натяга като листна въшка,че и Гошко смени на който му е лошо от преяждане.А ''приятелката''и Мани уж в един момент я утешава а в другия кърши снага с танц от кеф,че жълтите печелят и то точно до нея след момента в който Фейгин и се оплаква от червените.

Да дааааа да

Да дааааа да 01.11.2022 19:24

Мани подло джудже .Грозно късокрако кълчотене и подлости .Това да не е с тебе .....

Тъпкач

Тъпкач 01.11.2022 19:34

Тая Мани е толкова подла ,че няма на къде,а Фейгин е полуеврейско курве,с майка украинка-това не е игри на Волята,а Море от Любов!Май смешна е Джеферович с големия гъз,като хипопотам е

бай Генчо

бай Генчо 02.11.2022 4:14

Какви са тия малоумни изпитания? Дайте им по една мотика 3 номер, дето като я вдигнат пази сянка и да копаят от тук до мръкнало.