Похвално! Финалисти от „Гласът" възстановяват Националния студентски дом! (СНИМКИ)

Похвално! Финалисти от „Гласът" възстановяват Националния студентски дом! (СНИМКИ)

Финалистите от "Гласът на България" ще се обединят в много специална кауза по време на концертите на живо в музикалното предаване по bTV - ремонта на Националния студентски дом в центъра на София.

Талантите вече заснеха и по една песен в покосените от пожар помещения. А приходите от SMS гласуването по време на концертите на живо в "Гласът" ще бъде инвестирани в ремонт на Националния студентски дом.

Видеата на тези песни вече се въртят в YouTube канала и социалните мрежи на радиото. В следващите три седмици до финала на „Гласът на България“ още известни личности ще припознаят каузата, защото по един или друг начин са свързани с Националния студентски дом. Един от тях е Стефан Вълдобрев, чиято актьорска кариера е стартирала там.

Хипнотизиращ талант влуди всички жени в "Гласът на България"! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Иван Лечев също има особен сантимент към мястото с 86-годишна история.

„Там бе първият концерт на ФСБ. Нарочно избрахме тази зала, защото не очаквахме да дойдат толкова много хора. После видяхме пълния площад пред парламента и си казахме, че май има хляб в нас“, разказа треньорът с две поредни победи в шоуто.  

В разпадащите се фоайета на сградата Тино Хаджиев, Тодор Симеонов и Мария Величкова изпълняват „Минута живот“ на Камелия. Приседнали на стълбището, Надежда Александрова, Вениамин Димитров и Христиан Ненов записват „Без етикети“ на Михаела Филева, а финалистите в отбора на Лечев подкрепят каузата с „Ето така“.

Трите вокални остриета на Графа избраха да популяризират идеята,като запеят „Заедно“ под акустичния акомпанимент на Борислав Бояджиев-Борче и китариста Ангел Дюлгеров.

Потрес! Графа е разорен! Остана без кеш! (ВИДЕО)

Към големите концерти в „Гласът на България“ продължават общо 12 участници. Първият от тях, по изключение заради предстоящите евроизбори, ще бъде в събота, 25 май./show.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 22.05.2019 22:07

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9