Победителят от "Игри на волята" Иван Рълев призна: С Дени вече сме...

Победителят от "Игри на волята" Иван Рълев призна: С Дени вече сме...

Големият шампион от тазгодишния сезон на "Игри на волята" Иван Рълев призна какво му се е случило непосредствено след финала, както и какво се случва между него и Дени, когато напрежението от играта и светлините на прожекторите вече ги няма.

"Дени го беше организирала страхотно - всички се събрахме да гледаме заедно финала. Споделих тази вечер с най-близките си хора от предаването, с които три месеца бяхме заедно. И всички ми се радваха, защото се видя, че аз доста доминирах в битките, и те го уважиха", сподели Рълев в "На кафе" пред Гала.

Победителят от "Игри на волята" Рълев хвърли страшна интимна бомба

Обикновено участниците в шоуто са кандидатствали много пъти, докато им се усмихне късмета да прекрачат прага на Арената, при Рълев обаче, това се случва от раз.

"Получи ми се от първия път, силно вярвах, че ще стане и стана. Бях гледал даже само четвърти сезон, после си пуснах и трети сезон, за да натрупам представа, да бъда по-подготвен", сподели още той.

Нямах възможността да играя с брат ми, както много ни се искаше и на двамата, но явно така е трябвало да стане. Когато се върнах вкъщи обаче, той вече знаеше, че съм победил, и много ме разчувства с реакцията си, защото той иначе е много кораво момче. Родителите ми, които по това време бяха на морето, също бяха много щастливи. Веднага се видяхме и с тях, вълнението беше голямо.

Баща ми ми каза: "Бях сигурен, че ще победиш!"

На въпрос защо в началото на надпреварата той сякаш е бил трудно забележим, Рълев отговори така: "Първите две седмици бяха по-критични за мен, после играта ми се отпуши. Не мога да си обясня защо така се получи, но пък се радвам, защото точно това ме амбицира страшно много и после не дадох задна до последно".

Ето колко е богата всъщност Виолета от "Игри на волята" ВИДЕО

Дали Рълев е имал слабо място в играта и кое е било то? "В интерес на истината не знам... нямам.. не мога да си спомня да съм издънил някой пост или да съм забавил. Даже обратното - винаги съм наваксвал", категоричен е Рълев, който добави още, че според него най-голямата изненада на сезона е Мартин.

"В началото не гледах много сериозно на него, знаех, че е ресторантьор, но го забелязах тогава, когато ме победи в една от битките. Тогава определено заслужи уважението ми. Мартин се държеше супер мъжки във всеки един момент, казваше си това, което мисли и съвсем заслужено стигна до финал".

Онова, което най-много е повлияло на Рълев, както вероятно и на всеки друг участник в "Игри на волята", това е липсата на добра храна и хигиена.

"Гладът със сигурност е нещото, което е най-кофти там. Но аз знаех къде влизам, че ще има глад, мизерия, липса на хигиена. Но и знаех, също така, че това е период, който трябва да издържиш, това е.

От началото имах стратегия да играя с жените, защото си мислех, че с тях мога да направя много интересна игра. Получи се добра комбинация с Виолета и то до края на играта, както се видя.

Колкото до най-големия конкурент в играта на Рълев - Момчил, става ясно и от думите на победителя - и двамата не умеят да губят.

"С Момчил не умеем да губим. Много се радвам, че играх играта именно срещу него, защото той ме караше аз да бъда по-добър. Съревнованието помежду ни беше много сладко, беше нещо наше. Много ми беше мило. Караше ме да се развивам. Успях и във финала да надделея.

Нямаше как Гала да не попита Иван Рълев за това в какви отношения е с Денислава, с която в един момент се видя, че се случва нещо повече от обикновено съревнование в играта. Двамата имаха кратка авантюра, а дали тя продължава и в реалния живот, разбираме от самия Рълев.

"Дени е страхотен човек, но просто осъзнахме, че не сме един за друг. Но си запазихме чисто приятелските отношения, големи хора сме.

В момента съм сам, нямам нужда от партньор до себе си, просто съм изключително фокусиран в работата си. Един ден искам да имам здраво семейство, но засега съм фокусиран в бизнеса и работата си./show.blitz.bg

Коментирай

Той

Той 04.12.2023 12:33

Курвентията Дени опраска половина София за 3 години, добре че бях по от първите дееба утайката долна

Сервиз

Сервиз 04.12.2023 13:07

Това е дени общата, в крайна сметка оная работа не е сапун, че да се изтърка

Бай

Бай 04.12.2023 18:49

Таман да побере каймака.

Лелка

Лелка 04.12.2023 20:27

Иване, Иване малко си глупавичък още относно жените. Такива като Денислава метат където им падне. Ама то като гледаш майката, каква да е дъщерята. Старите мъдри хора казват "Каквато майката, такава и дъщерята". Така че опичай си акъла. Имаш време.

Хлъц

Хлъц 05.12.2023 2:35

Пфу, късмет - изглежда аз съм от тая половин София, с която Дени не е спала. :( А съм й страшно навит - в лицето ми прилича на американска порно актриса, а аз обичам да гледам порно. А Дени сигурно знае 2 и 200... техники в секса. Леле как искам да спя с нея..

АТИЛА

АТИЛА 05.12.2023 6:49

Ама Хлъц хич не си прав бе.Най доброто в секса е мъжкото магаре.Ей ме мене от колко години ме работи яката и съм радостен и щастлив.

Наташа

Наташа 05.12.2023 11:43

Или както казват в една вражеска държава - Поэбались и разошлись- диаметр не подходить !

Брей

Брей 05.12.2023 15:11

Изгуби 3 капитански битки. Добре, че Иван и Андрей те набутаха в игрите,,,грознико

Бай Драгой

Бай Драгой 05.12.2023 17:45

Браво Иване ,браво Рълев .Умно момче си бягай далеч от Дени да не страдаш . Тази жена не е твоята от километри се вижда ...

Васа

Васа 05.12.2023 20:10

Най-слабото ти място е математиката сам си го призна,но срам и позор беше за всички такава задача да ви затрудни-ами много сте тъпи бе хора....колкото до щерката на Виолета добре,че си се отдръпнал ....това щеше да ти е таралеж в гащите....

Зло

Зло 05.12.2023 22:29

Курве, нямам други думи!

Ваня

Ваня 06.12.2023 13:58

Стига пишете за тези женици, те са срам и позор за българските жени. Толкова други достойни момичета участваха, като Цвети, Ива, Теди, Вики и мн. д-р., но тях нямаше кой да ги "пази " и рано напуснаха "Игри на волята".